Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ ΓΙΑ 18η ΧΡΟΝΙΑ

Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ του τουρνουά εδώ.

Για 18ο συνεχόμενο χρόνο η Α.Ε. Κοζάνης τίμησε την μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή και προέδρου της Τέλη Δαϊρούση που έφυγε νέος από τη ζωή το 1997.

Στο ετήσιο τουρνουά των τριών σαρανταπενταλέπτων παιχνιδιών που έγινε την Κυριακή 24-8-2014 στο ΔΑΚ Κοζάνης συμμετείχαν η Α.Ε. Κοζάνης (Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης), η Κοζάνη (Γ’ Εθνική) και η Θύελλα Φιλώτα (Γ’ Εθνική).

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά η Θύελλα Φιλώτα (που αγωνίστηκε στο τουρνουά χωρίς τα περισσότερα βασικά της στελέχη), νίκησε την Α.Ε. Κοζάνης με 2-0 χάρη σε γκολ του Πασχαλίδη στο 13′ (σέντρα-σουτ από δεξιά που πήγε δοκάρι και μέσα) και πέναλτι του Μπάμπαρη στο 45′ (ανατροπή του Τσέλα από τον Καραγιαννάκη).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Ιωαννίδης (23′ Γκανάτζος), Ρούσης, Σιαμπανόπουλος (23′ Μαυρόπουλος), Μαντζώλας, Καραγιαννάκης, Κυρζόπουλος, Αναγνώστου, Γ. Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Παλόγλου, Τσαμπούρης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Παπανώτας): Στόϊκος, Μπάμπαρης Καζαντζίδης, Σουσανίδης (40′ Τσέλα), Σβίρος, Βλαδίκας, Χαϊτίδης, Καραπέτρος, Πασχαλίδης, Γιετίμης, Δ. Κοντογουλίδης.

Στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά η Κοζάνη επιβλήθηκε της Θύελλας Φιλώτα με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Κώστας Έξαρχος στο 6′.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Μπαντής (33′ Βίδρας), Ντούκα, Ματούλας, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Πιέτρα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (35′ Δρόσος), Χαματάϊ (40′ Ντεμιράϊ), Έξαρχος. Γ. Τσικόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Παπανώτας): Α. Κοντογουλίδης, Μπάμπαρης Καζαντζίδης (35′ Αρβανίτης), Σουσανίδης, Σβίρος (25′ Τσέλα), Βλαδίκας, Χαϊτίδης, Καραπέτρος, Πασχαλίδης, Γιετίμης, Δ. Κοντογουλίδης.

Στο τρίτο και τελευταίο σαρανταπεντάλεπτο η Κοζάνη νίκησε την Α.Ε. Κοζάνης με 2-0, κατακτώντας ταυτόχρονα και την πρώτη θέση του τουρνουά.

Τα γκολ της Κοζάνης πέτυχαν στο 5′ ο Γιάννης Τσικόπουλος και στο 15′ ο Σίμος Ντεμιράϊ.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Βίδρας (13′ Χατζηγιαννάκης), Ντούκα (13′ Αλλά), Ματούλας, Κάλφας (15′ Αλιατίδης), Καραμπατζάκης (10′ Μπιμπίρης), Πιέτρα, Ταφαρλής, Δρόσος, Ντεμιράϊ, Έξαρχος (20′ Κυρ. Παπαδόπουλος). Γ. Τσικόπουλος (25′ Γκέγκα).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Καρανάνος (35′ Χλιαράς), Ακριτίδης, Παναγιωτίδης, Μαντζώλας, Α. Παπαθεοδώρου, Μπαλίτσας, Μαλούτας, Παπαϊωάννου, Ν. Παπαθεοδώρου, Αντωνόπουλος, Σαμαράς.

Διαιτητές του τουρνουά ήταν οι κ.κ. Σουλίδης, Κουτσώνας και Παπαδημητρίου της ΕΠΣ Κοζάνης.

Η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί την Κοζάνη και την Θύελλα Φιλώτα για την συμμετοχή τους στο τουρνουά καθώς και όλους τους φιλάθλους που τίμησαν την μνήμη του Τέλη Δαϊρούση με την παρουσία τους.

Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ του τουρνουά εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *