ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΑΕΚ 4-0

Εφιαλτική ήταν η επίσκεψη της Α.Ε. Κοζάνης στο Βελβεντό για την 2η αγωνιστική καθώς οι κιτρινόμαυροι υπέστησαν βαριά ήττα με 4-0, πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη τους εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.

Υποτονικοί και χωρίς όρεξη για ποδόσφαιρο οι κιτρινόμαυροι δέχτηκαν τέσσερα τέρματα (όλα στο δεύτερο ημίχρονο) ενώ θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί ακόμα περισσότερα.

Το Βελβεντό ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε μία απόλυτα δίκαιη νίκη αν και σίγουρα δεν θα περίμενε ότι το σκορ θα μπορούσε να πάρει τέτοια έκταση.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό, με το Βελβεντό πάντως να δείχνει να θέλει περισσότερο τον αγώνα αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν έκανε ούτε μία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση της ΑΕΚ έπεσε ακόμα περισσότερο, οι γηπεδούχοι έτρεξαν, πίεσαν, σκόραραν και τελικά πήραν μία εύκολη νίκη,

Στο 50′ μετά από κόρνερ του Πιτσιάβα ο Ελευθεριάδης έπιασε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι, επέστρεψε στον Διβηκέλη που από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 51′ ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης, που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, με ωραίο αριστερό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 67′ από κόρνερ του Ευαγγέλου η μπάλα ήρθε στον Δημήτρη Διβηκέλη που έπιασε το σουτ, ο Καρανάνος δεν συγκράτησε τη μπάλα, κι έτσι σημειώθηκε το 2-0.

Στο 72′ φάουλ του Σαμαρά, κεφαλιά του Τσαρσιταλίδη, ο Καρανάνος και πάλι δεν συγκράτησε τη μπάλα κι ο Παναγιώτης Τρίχας από κοντά έκανε το 3-0.

Στο 79′ ο Βασίλης Ελευθεριάδης, με πέναλτυ που κέρδισε ο Τρίχας σε ανατροπή του από τον Παπαθεοδώρου, έκανε το τελικό 4-0.

Στο 84′, στην μοναδική φορά που η ΑΕΚ απείλησε σοβαρά, ο Καραλίγκας απέκρουσε θεαματικά κεφαλιά του Καραγεώργου.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Θ. Παπαδόπουλος): Καραλίγκας, Ταΐρης, Καλτσούνης, Σαμαράς, Μπαλάνης, Τυρολόγος, Ευαγγέλου (81′ Κομπιτάρι), Β. Ελευθεριάδης, Τσαρσιταλίδης (75′ Τσέλα), Διβηκέλης, Πιτσιάβας (63′ Τρίχας).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Καρανάνος, Σαριόγλου, Ακριτίδης, Μαντζώλας, Καραγιαννάκης (70′ Παπαθεοδώρου), Πουλατσόγλου, Μαλούτας, Ποζίδης (46′ Καραγεώργος), Τσαμπούρης (46′ Αμπατζίδης), Μπαλίτσας, Αντωνόπουλος.

Διαιτητές: Τσιγγένης, Λαμπριανίδης, Χονδροματίδης.

2014-15 2η αγ. Βελβεντό-ΑΕΚ 4-0
2014-15 2η αγ. Βελβεντό-ΑΕΚ 4-0
2014-15 2η αγ. Βελβεντό-ΑΕΚ 4-0
2014-15 2η αγ. Βελβεντό-ΑΕΚ 4-0
2014-15 2η αγ. Βελβεντό-ΑΕΚ 4-0
2014-15 2η αγ. Βελβεντό-ΑΕΚ 4-0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *