ΑΕΚ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ 3-2

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Α.Ε. Κοζάνης επικράτησε της Ακαδημίας Βοΐου με 3-2 για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2014-15.

Οι κιτρινόμαυροι, που προέρχονταν από μία βαριά ήττα στο Βελβεντό την περασμένη εβδομάδα, έδειξαν να ανασυντάσσονται και πήραν μία δίκαιη νίκη αν και στα τελευταία λεπτά πήγαν να κάνουν τα εύκολα, δύσκολα.

Το Βόϊο δεν έδειξε πολλά πράγματα επιθετικά, μόνο στο τελευταίο τέταρτο, όταν ήδη βρισκόταν με δύο γκολ πίσω στο σκορ, πίεσε κάπως την ΑΕΚ.

Στο 23′ ο Χρήστος Καραγεώργος με δυνατό φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 34′ ωραία αντεπίθεση της ΑΕΚ, ο Ποζίδης έβγαλε μπροστά τον Μαλούτα που από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα κι ο Παύλος Σαμαράς από κοντά σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού κι έδειξε ότι εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς.

Στο 64′ φάουλ-σέντρα από αριστερά του Παπαϊωάννου κι ο Αλεξίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0.

Η ΑΕΚ σημείωσε ένα πανομοιότυπο γκολ και την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Εράτυρα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (65′) ο Σούλας έδωσε στον Καραγιάννη που με πλασέ μείωσε σε 3-1.

Στο 88′ μπάσιμο και σέντρα του Φασούλα από αριστερά, η μπάλα βρήκε το χέρι του Παναγιωτίδη κι ο διαιτητής κ. Ζούγρας έδειξε το σημείο του πέναλτυ.

Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Ελευθεριάδης κάνοντας το 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις το Βόϊο προσπάθησε για τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Καρανάνος, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Πουλατσόγλου, Μαλούτας (75′ Ακριτίδης), Ποζίδης (57′ Μπαλίτσας), Σαμαράς, Καραγεώργος, Αντωνόπουλος (70′ Αμπατζίδης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ (Κάλφας): Αποστολίδης, Δ. Τουλιόπουλος (46′ Χάλος), Στεργιόπουλος, Αλεξίου, Λαδάς, Χ. Τουλιόπουλος (65′ Ελευθεριάδης), Παπουτζίδης (82′ Φασούλας), Πατούρρι, Δονούλης, Καραγιάννης, Σούλας.

Διαιτητές: Ζούγρας, Τσιαμπάζης, Κουντουράκης.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι.

2014-15 ΑΕΚ - Ακαδημία Βοϊου 3-2
2014-15 ΑΕΚ – Ακαδημία Βοϊου 3-2
2014-15 ΑΕΚ - Ακαδημία Βοϊου 3-2
2014-15 ΑΕΚ – Ακαδημία Βοϊου 3-2
2014-15 ΑΕΚ - Ακαδημία Βοϊου 3-2
2014-15 ΑΕΚ – Ακαδημία Βοϊου 3-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *