ΑΕΚ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΑ 1-2

Πολύτιμη νίκη πήρε η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων στο Στρατιωτικό γήπεδο απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης που ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και τρίτο συνολικά μετά από πέντε αγωνιστικές.

Τα Καραγιάννια έδειξαν πιο δεμένα σαν ομάδα, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και πήραν μία δίκαιη νίκη.

Η ΑΕΚ έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό για άλλο ένα παιχνίδι και μόνο στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά πίεσε τους φιλοξενούμενους.

Η αντικατάσταση του Σαριόγλου λόγω τραυματισμού στο 25′ στέρησε τους κιτρινόμαυρους τον γρηγορότερο αμυντικό τους απέναντι στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Α.Ε.Π.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν δυνατό, χωρίς πολλές φάσεις, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών μετά από κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

Στο 20′ πάσα του Σαββούδη στον Γιάννη Ιττη που απέφυγε έναν αμυντικό και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ δεν κατάφερε για άλλη μία φορά να βρει ρυθμό, με τους κιτρινόμαυρους να μην απειλούν ιδιαίτερα.

Η Α.Ε.Π. είχε τον έλεγχο, έπαιξε με αντεπιθέσεις κι έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες να διευρύνει τη διαφορά με τους Γκέτσιο στο 49′, Τσίλη στο 60′ και Σαββούδη στο 66′.

Στο 71′ γρήγορη αντεπίθεση της Α.Ε.Π. που άλλαξε ωραία τη μπάλα, ο Χουϊλίδης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον Χρήστο Μετικάνο που από κοντά έκανε το 0-2.

Στο 80′ η ΑΕΚ μείωσε σε 1-2 μ’ ένα πολύ ωραίο σουτ του Κώστα Αμπατζίδη.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η ΑΕΚ προσπάθησε ανεπιτυχώς να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με καλύτερη στιγμή μία κεφαλιά του Πουλατσόγλου στο 84′ που πέρασε λίγο άουτ.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μάκης Μαλούτας): Καρανάνος, Ακριτίδης (30′ Παπαϊωάννου), Ποζίδης, Μαντζώλας, Σαριόγλου (25′ Παπαθεοδώρου), Καραγιαννάκης, Πουλατσόγλου, Αμπατζίδης, Μπαλίτσας (46′ Αντωνόπουλος), Σαμαράς, Καραγεώργος.

Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ (Γιάννης Σαμαράς): Παπαγερίδης, Λιάμης, Αλεξανδρής, Ζερβανταρίδης, Δημόπουλος (61′ Χουϊλίδης), Τσίλης, Τραπεζανλίδης, Σαββούδης (78′ Αναστασίου), Γκέτσιος (90′ Αποστόλου), Μετικάνος, Ιττης.

Διαιτητές: Καρατέρπος, Β. Ιωαννίδης, Συμεωνίδης.

2014-15 5η αγ. ΑΕΚ - ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-2
2014-15 5η αγ. ΑΕΚ – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-2
2014-15 5η αγ. ΑΕΚ - ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-2
2014-15 5η αγ. ΑΕΚ – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-2
2014-15 5η αγ. ΑΕΚ - ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-2
2014-15 5η αγ. ΑΕΚ – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *