ΑΕΚ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ 0-1

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Α.Ε. Κοζάνης που δεν μπορεί να πάρει βαθμούς και φαίνεται να έχει “κολήσει” στην τέταρτη θέση πριν το τέλος.

Οι κιτρινόμαυροι για άλλη μία φορά έδειξαν δύο πρόσωπα, υποτονικοί στο πρώτο ημίχρονο, αντίθετα ενέτειναν τις προσπάθειες τους στο δεύτερο αλλά γιά άλλη μία φορά δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό.

Η Αστραπή Κλείτους ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όταν έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν έφτασαν στα ίδια επίπεδα απόδοσης, παρ’ όλ’ αυτά πήραν τους τρεις βαθμούς μ’ ένα γκολ που σημείωσε στο 75΄ο Χρήστος Βοριαζίδης με ατομική προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αστραπή είχε την κατοχή και την υπεροχή, ενώ είχε τρείς-τέσσερεις καλές ευκαιρίες κι ένα δοκάρι.

Στο 3′ μακρινό φάουλ του Νάνου απέκρουσε δύσκολα ο Καρανάνος σε κόρνερ.

Στο 15′ γυριστό σουτ του Τσιώνη από καλή θέση πάνω στον Καρανάνο.

Στο 20′ νέο δυνατό μακρινό φάουλ, αυτή τη φορά του Κουλουκίδη, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.

Στο 26′ προσπάθεια του Νάνου από δεξιά και πάσα, ο Παπαδόπουλος δεν βρήκε τη μπάλα που κατέληξε στον Τσιώνη που σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 38′ σέντρα του Γκοντοβά, γυριστή κεφαλιά του Παπαδόπουλου, ο Βογιατζής απέκρουσε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 44′ εναλλαγή της μπάλας Νάνου και Παπαδόπουλου, δυνατό σουτ του πρώτου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Καρανάνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, προσπάθησε να πιέσει την Αστραπή, δημιούργησε κάποιες μικροευκαιρίες αλλά για άλλη μία φορά έφυγε με την πικρή γεύση της ήττας.

Καλύτερες στιγμές για τους κιτρινόμαυρους ένα κλέψιμο του Μπαλίτσα που μπήκε μόνος αλλά δεν έδωσε καλά την μπάλα στον Καραγεώργο στο 80′ και μία σέντρα-σουτ του Ντούκα στο 89′ που απέκρουσε δύσκολα ο Μουζάκης σε κόρνερ.

Η Αστραπή δεν δημιούργησε πολλές φάσεις στο δεύτερο μέρος αλλά σημειώσε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι στο 75′ όταν ο Βοριαζίδης με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε έναν αμυντικό και με πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Καρανάνου.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Φουρκιώτης): Καρανάνος, Βογιατζής, Ακριτίδης, Παπαθεοδώρου, Σαριόγλου, Πουλατσόγλου, Μαλούτας (80′ Μαντζώλας), Ποζίδης, Μπαλίτσας, Καραγεώργος, Πριόνας (46′ Ντούκα).

ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Μουζάκης, Καραμάρκος, Παπαδημητρίου, Κουλουκίδης, Κυριακίδης (60′ Βοριαζίδης), Σπυριδόπουλος, Γκοντοβάς (52′ Γρ. Σαββίδης), Χωλόπουλος (80′ Χριστοφορίδης), Νάνος, Γ. Παπαδόπουλος, Τσιώνης.

Διαιτητές: Δεληζήσης, Λαμπριανίδης, Κουντουράκης.

2014-15 24η αγ., ΑΕΚ - Αστραπή Κλείτους 0-1
2014-15 24η αγ., ΑΕΚ – Αστραπή Κλείτους 0-1
2014-15 24η αγ., ΑΕΚ - Αστραπή Κλείτους 0-1
2014-15 24η αγ., ΑΕΚ – Αστραπή Κλείτους 0-1
2014-15 24η αγ., ΑΕΚ - Αστραπή Κλείτους 0-1
2014-15 24η αγ., ΑΕΚ – Αστραπή Κλείτους 0-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *