Η Γ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Τετάρτη 20-5-2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Κοζάνης η Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης, μέσα σε καλό κλίμα, παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου.

Η συνέλευση ξεκίνησε με τον διοικητικό και αγωνιστικό απολογισμό της περασμένης διετίας από τον απερχόμενο πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Σιδηρά.

Στα θετικά της διετίας καταλογίστηκαν:

– H κατάκτηση της 2ης θέσης της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2013-14 από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου.

– H άνοδος των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης στην Β’ Κατηγορία την σαιζόν 2014-15.

– H άνοδος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Α’ Κατηγορία ΕΚΑΣΔΥΜ την σαιζόν 2013-14 και η είσοδος στο Final-4 της Α’ Κατηγορίας την αμέσως επόμενη σαιζόν 2014-15.

– Η δημιουργία του τμήματος σκάκι που πλέον είναι ο μοναδικός αναγνωρισμένος σύλλογος σκάκι στην Κοζάνη και οι επιτυχίες των σκακιστών της ομάδας σε διάφορα τουρνουά και πρωταθλήματα.

– Η εύρυθμη λειτουργία και αγωνιστική βελτίωση όλων των τμημάτων τόσο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου όσο και της Ακαδημίας Μπάσκετ.

– Η επιτυχής διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ, μεταξύ των οποίων το κλασσικό πασχαλινό τουρνουά στο ΤΕΙ Κοζάνης που έκλεισε 11 χρόνια ύπαρξης, αλλά και του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στη μνήμη του Χρήστου Μουλαδάκη.

Στα αρνητικά καταλογίστηκε η πορεία της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου την σαιζόν 2014-15 που κατάφερε να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, προερχόμενη μάλιστα από την κατάκτηση της 2ης θέσης την προηγούμενη σαιζόν.

Στη συνέχεια ο ειδικός γραμματέας Γιώργος Μαλιόγκας έκανε τον οικονομικό απολογισμό του συλλόγου την τελευταία διετία, παρουσιάζοντας ένα μικρό αρνητικό υπόλοιπο που αναμένεται να καλυφθεί.

Η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τους απολογισμούς ενώ ακολούθησε συζήτηση για διάφορα θέματα.

Στο τέλος της συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της επόμενης διετίας (1-6-2015 έως 31-5-2017).

Στις εκλογές εκλέχθηκαν οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Βεληντσιάης Κωνσταντίνος, Ζαχαρίας Γεώργιος, Ζήκος Αθανάσιος, Κορδώσης Σταμάτης, Μαθιουδάκης Εμμανουήλ, Μαλιόγκας Γεώργιος, Μανδαλάς Αθανάσιος, Μπακόλας Χρήστος, Μπάτζιος Εμμανουήλ, Σιδηράς Νικόλαος.

Το νέο Δ.Σ. αναμένεται να συναντηθεί σύντομα για να αναδείξει τον πρόεδρο και τις υπόλοιπες θέσεις των μελών του συμβουλίου.

20-05-2015 Γενική Συνέλευση Α.Ε. Κοζάνης
20-05-2015 Γενική Συνέλευση Α.Ε. Κοζάνης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *