ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗ – ΑΕΚ 0-1

Δύσκολη πρόκριση πήρε η Α.Ε. Κοζάνης στη Γαλατινή απέναντι στην νεανική αλλά αξιόλογη τοπική ομάδα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς στο 10′ αλλά στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό.

Η ΑΕΚ μάλιστα έμεινε με 10 παίκτες στο 53′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μπαλίτσα για επικίνδυνο παίξιμο και χρειάστηκε να “παλέψει” μέχρι το τέλος για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Η Γαλατινή, που έχει μία πολύ καλή “φουρνιά” παικτών 15-17 ετών από τους οποίους μερικοί ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία κι έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.

Η φετινή σαιζόν στη Β’ Κατηγορία θα είναι μία καλή ευκαιρία για την Γαλατινή για να χτίσει μία ισχυρή ομάδα με τοπικούς νεαρούς παίκτες.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον αγωνιστικό χώρο “χαλί”.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Γαλατινής για την δουλειά που έχουν κάνει στον σημαντικό αυτό τομέα.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 10′ όταν μετά από σέντρα του Κουμπούρα ο Παύλος Σαμαράς πρόλαβε τον τερματοφύλακα κι έναν αμυντικό κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες στη συνέχεια του παιχνιδιού αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Φούφα στο Στρατιωτικό Γήπεδο, σ’ ένα παιχνίδι που θα γίνει την εβδομάδα πριν τις εκλογές της 20-9-2015.

ΓΑΛΑΤΙΝΗ (Σαμαράς): Μακρής, Πλάνος, Ηλίας (75′ Κοτρώτσιος Ιωά.), Ρούσης, Κοτρώτσιος Γεώ., Ζαγκουντίνος, Παπαϊωάννου, Κατσίρης (60′ Μαντζιάρης), Αλεξίου, Τσιάρτας, Τσιολάκης (50′ Καρανάσιος).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Καραλίγκας, Τοπαλίδης, Κουμπούρας, Μαντζώλας, Ποζίδης, Σαριόγλου, Μπαλίτσας, Παναγιωτίδης (85′ Ιωαννίδης), Νάννος, Τσαρσιταλίδης (75′ Τζοϊτης), Σαμαράς (89′ Πριόνας).

Διαιτητές: Ε. Σουλίδης, Χ. Κωνσταντινίδης, Χατζής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *