ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΛΙΒΑΔΕΡΟ 2-1

Διπλό ημίχρονο άσσος τελικό στο Στρατιωτικό Γήπεδο στην αναμέτρηση ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και την Αναγέννηση Λιβαδερού για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο πρώτο μέρος χάρη σε εύστοχο πέναλτυ του Τσιτσιούρη στο 18′. Το πέναλτυ κέρδισε ο ίδιος από τον Κασαπίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 0-2 στο 50′ αλλά το σουτ του Τσιτσιούρη βρήκε το κάθετο δοκάρι των Ελπίδων.

Πέντε λεπτά αργότερα (55′) οι Ελπίδες ισοφάρισαν με αριστερό σουτ του Δημήτρη Κασαπίδη από πλάγια αριστερά.

Στην συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου, οι Ελπίδες ανέβασαν την απόδοση τους ενώ το Λιβαδερό, που έδειξε καλά στοιχεία έως το 70′, φάνηκε να μένει από δυνάμεις.

Οι Ελπίδες σημείωσαν το νικητήριο γκολ στο 75′ μετά από μπαλιά του Κουτσουσίμου, κεφαλιά-πάσα του Τσολακίδη στον Κώστα Καλαφατίδη που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν αστόχησε, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Σαμαράς): Γάτας, Κουτσουσίμος, Τσιφτσής, Θεοφανίδης (65′ λ.τ. Κικίδης), Μαλόκου, Δεληζήσης, Κατακαλίδης, Κωδωνάς (46′ Καλαφατίδης), Τρέβλας (46′ Κηπηρτίδης), Τσολακίδης, Κασαπίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ (Μίχος): Α. Νίκος, Δ. Νίκος, Τσαράβας, Αρίδας (68′ Ζαραμπούκας), Ι. Ζάνι, Παπαστέργιος, Παπαχαρισίου, Παπαγεωργίου, Τσιτσιούρης, Τζήκας, Λ. Ζάνι.

Διαιτητές:  Μαζαράκης, Κανδυλιώτης, Ν. Τζουβάρας.

2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ - Αναγέννηση Λιβαδερού 2-1
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ – Αναγέννηση Λιβαδερού 2-1
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ - Αναγέννηση Λιβαδερού 2-1
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ – Αναγέννηση Λιβαδερού 2-1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *