ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΑΤΟΣ 3-3

Ισόπαλοι με το πλούσιο 3-3 αναδείχθηκαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης και ο Ερμής Πλατανορέματος στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής που έκλεισε την αυλαία του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας 2015-16.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς βαθμολογική πίεση με αποτέλεσμα να προσφέρουν θέαμα και έξι γκολ στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.

Οι Ελπίδες προηγήθηκαν με 1-0 στο 15′ με γκολ του 15χρονου επιθετικού Βασίλη Σαράφα αλλά ο Ερμής έκανε την ανατροπή σε 1-2 πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τρίτο γκολ στο 60′ κι όλα έδειχναν ότι θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

Οι νεαροί παίκτες των Ελπίδων όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατάφεραν πρώτα να μείωσουν με τον Γιάννη Κατακαλίδη στο 72′ κι έπειτα να ισοφαρίσουν με τον Δημήτρη Κασαπίδη στο 83′.

Στα τελευταία λεπτά οι Ελπίδες παραλίγο να κάνουν μία “επική” ανατροπή αλλά δύο φορές οι νεαροί παίκτες αστόχησαν από καλές θέσεις.

Οι Ελπίδες τερμάτισαν στην 10η θέση με 30 βαθμούς σε 26 παιχνίδια (8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 12 ήττες, τέρματα 41-52), προσφέροντας καλό ποδόσφαιρο παρά τον νεαρό μέσο όρο ηλικίας.

Η σαιζόν 2015-16 κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη για τις Ελπίδες καθώς αφού κατάφεραν να “σωθούν” βαθμολογικά από νωρίς μπόρεσαν να δώσουν τις αγωνιστικές ευκαιρίες και σε πολλά νεαρά παιδιά από το Παιδικό Τμήμα της ακαδημίας.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Β. Καραθανάσης): Σίας, Τσιφτσής, Κακούλης (75′ Κανδυλιώτης), Αλατζάς, Μαλόκου, Κικίδης, Κατακαλίδης, Μεχτερίδης (85′ Θεοφανίδης), Σαράφας (46′ Τσολακίδης), Κασαπίδης, Καλαφατίδης.

ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΑΤΟΣ: Κ. Πράσσος, Λάσπας, Μυλωνάς, Παπαστεργίου, Βλάχος, Α. Πράσσος, Μερόλλι, Αθ. Τζιούτζιας, Αλ. Τζιούτζιας (89′ Δελνιώτης), Νιζάνης, Νέστορας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *