ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2015-16 ΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Τον τίτλο του πρωταθλητή Τζούνιορ ΕΠΣ Κοζάνης 2015-16 κατέκτησε η Α.Ε. Κοζάνης νικώντας με 4-0 τον Βυζαντινό Αετό Πτολεμαϊδας στον τελικό που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή Πτολεμαϊδας το Σάββατο 11-6-2016.

Οι νεαροί παίκτες (γεν. 2005-2007) του Βασίλη Μαντζώλα ολοκλήρωσαν με ιδανικό τρόπο μία απόλυτα πετυχημένη σαιζόν καθώς πήραν τον τίτλο με 17 νίκες σε 17 παιχνίδια (14 στην κανονική περίοδο, 2 στα ημιτελικά και 1 στον τελικό) με συνολικά τέρματα 110-6!

Στον τελικό, απέναντι στον επίσης αήττητο μέχρι τότε Βυζαντινό Αετό Πτολεμαϊδας, η ΑΕΚ προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 χάρη σε τρία πολύ όμορφα γκολ που σημείωσαν ο Αλέξανδρος Μελισσινός (δύο) κι ο Δημήτρης Τζέλος (ένα).

Στη συνέχεια του πρώτου αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο ο Βυζαντινός Αετός είχε την πρωτοβουλία αλλά η καλή απόδοση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Μαριγκλέν Μαλόκου, αλλά και λίγο η τύχη (ο Βυζαντινός Αετός είχε τρία δοκάρια), κράτησαν το σκορ στα ίδια επίπεδα έως τα τελευταία λεπτά όταν ο Νίκος Ρούσης σφράγισε τη νίκη των κιτρινόμαυρων.

Η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης συγχαίρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Βασίλη Μαντζώλα, αλλά και τους γονείς των αθλητών για την συμπαράσταση που έδειξαν στα παιδιά τους και την ομάδα στη διάρκεια όλης της σαιζόν.

Α. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαντζώλας): Μαλόκου, Κατωτικίδης, Κικίδης, Μελισσινός, Ντούκα, Ρούσης, Τζέλος, Γιαννάκης, Μετίσογλου (Χατζημανώλης, Ζησιός, Σεμερτζίδης, Δεληγιάννης).

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Τσιάρας): Ανδρονικίδης, Τουλουμενίδης, Μεντεκίδης, Χωλόπουλος, Ταγγίδης, Κλαζίδης, Σιαπανίδης, Παπαδόπουλος, Σουμελίδης (Γερίδης, Καραφουλίδης, Γεωργιάδης, Φοδούλης, Ιωαννίδης).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *