ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΙΑΣ – ΑΕΚ 1-4

Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ λείπει από το βίντεο.

Εύκολη νίκη με 1-4 πήρε η Α.Ε. Κοζάνης από την ΑΕΚ Καλαμιάς στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας μετά από διακοπή σχεδόν δύο μηνών.

Νεμπούτο με τα χρώματα της ΑΕΚ έκαναν και οι τέσσερεις μεταγραφές του Ιανουαρίου (Παπαρίζος, Πετρίδης, Σαράφας ως βασικοί κι ο Χρήστου από τον Παναργειακό ως αλλαγή).

Μάλιστα ο νεαρός Βασίλης Σαράφας (15 ετών) που “ανέβηκε” από τις Ελπίδες ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ και είχε μία ασσίστ ενώ ο Χρήστος Παπαρίζος πέτυχε ένα γκολ.

Το παιχνίδι στο γήπεδο Μαυροδενδρίου κρίθηκε στο πρώτο μέρος όταν η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα τριών γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμιά πάλεψε και κατάφερε να μειώσει προσωρινά στα τελευταία λεπτά.

Στο 13′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ όταν μετά από σουτ του Βογιατζή και απόκρουση του Καρασίμου ο νεαρός Σαράφας στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, “ανοίγοντας τον λογαριασμό” των γκολ του στην “μεγάλη” ομάδα.

Στο 16′ ωραίο φάουλ του Αδαμίδη βρήκε το δοκάρι της ΑΕΚ.

Στο 34′ η ΑΕΚ έκανε το 0-2 με ένα πολύ όμορφο γκολ από υποδειγματική αντεπίθεση, κάθετη πάσα του Σαλονικίδη και ασσίστ του Σαράφα στον Χρήστο Παπαρίζο που από κοντά σημείωσε κι αυτός το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Στο 42′ ασσίστ του Σαλονικίδη στον Σαράφα που προ κενής εστίας έκανε το 0-3, δίνοντας ουσιαστικό τέλος στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά κατάφεραν σκοράρουν πολύ αργά στο 86′ με τον Νίκο Αδαμίδη μετά από μακρινό πλάγιο του Μανακίτσα και σύγχυση στην περιοχή της ΑΕΚ.

Στο 88′ το σκόρ έκλεισε μετά από ωραία πάσα του Μαντζώλα στον Χρήστο Καραγεώργο που σημείωσε το τέταρτο και τελευταίο γκολ της ομάδας του.

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΙΑΣ (K. Κασικτσόπουλος): Καρασίμος, Μανακίτσας, Ι. Γιαμουρίδης, Χαλκίδης, Κυριακίδης, Τριανταφυλλίδης, Πέπα, Κακογιάννης, Τσαλίδης, Αδαμίδης, Γεωργιάδης (48′ Γ. Γιαμουρίδης).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Παπαγερίδης, Μαρτιρόσοφ, Πετρίδης (70′ Καλαφατίδης), Μαντζώλας, Δούμας, Αποστολίδης, Παπαρίζος, Σαλονικίδης (75′ Ρηγάκης), Βογιατζής (55′ Χρήστου), Καραγεώργος, Σαράφας.

Διαιτητής: Ν. Ιωαννίδης.

Βοηθοί: Βογδόπουλος, Ηλιάδης.

2016-17 17η αγ. 12-2-2017, ΑΕΚ Καλαμιάς – ΑΕΚ 1-4
2016-17 17η αγ. 12-2-2017, ΑΕΚ Καλαμιάς – ΑΕΚ 1-4
2016-17 17η αγ. 12-2-2017, ΑΕΚ Καλαμιάς – ΑΕΚ 1-4

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *