ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΚΡΟΚΟΣ 0-1

Με ήττα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας 2016-17 οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν έχασαν με 0-1 από τον Α.Ο. Κρόκου.

Οι Ελπίδες, μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, τερμάτισαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου με 16 βαθμούς ( 4 νίκες, 4 ισοπαλίες,18 ήττες, τέρματα 32-58) και παρέμειναν στην κατηγορία καθώς υποβιβάστηκε η Αναγέννηση Αργίλου που τερμάτισε τελευταία.

Η χαρακτηριστική αδυναμία των Ελπίδων να πάρουν βαθμούς στην έδρα τους (1 νίκη σε 13 παιχνίδια) συνεχίστηκε και στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Α.Ο. Κρόκου που έφυγε με την νίκη γοήτρου χάρη σε γκολ του Κώστα Δαβζάκη στο 27′.

Ο Α.Ο. Κρόκου, με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση του, πήρε την νίκη και τερμάτισε στην μέση της βαθμολογίας (7η θέση) με 40 βαθμούς (11 νίκες, 7 ισοπαλίες, 8 ήττες, τέρματα 34-29).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαντζώλας): Ακριτίδης (46′ Καρασαββίδης), Ζήκος, Κακούλης, Τριανταφύλλου, Αλατζάς, Τσολακίδης, Μεχτερίδης, Κικίδης, Τρέβλας, Μαργαρίτης (40′ Κωδωνάς), Μπακόλας (46′ Σταυριανουδάκης).

Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ (Τσιρέκας): Χ. Καρανάνος, Ασβεστάς (67′ Καπλάνογλου), Τουρτούρας, Γιαπράκας, Α. Μανώλας, Δελλόπουλος, Σ. Μανώλας (83′ Τσιβίλογλου), Δαβζάκης, Τσιάρας (74′ Ρωσσίδης), Καλύβας, Ι. Καρανάνος.

Διαιτητής: Παπαδημητρίου.

Βοηθοί: Ελευθεριάδης, Α. Σίας.

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *