ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 1-2

Εδειξαν χαρακτήρα οι πιτσιρικάδες των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης του Βασίλη Μαντζώλα κι έφυγαν με το πρώτο τους “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα από το Κομνηνά στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.

Πρωταγωνιστής ο 15χρονος Κώστας Βασιλειάδης που σημείωσε δύο γκολ αλλά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο πρώτο μέρος οι Ελπίδες προηγήθηκαν με το καλημέρα (2′) όταν ο Βασιλειάδης μπήκε από τα πλάγια, άλλαξε τη μπάλα από το αριστερό στο δεξί και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στη συνέχεια οι Ελπίδες έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν την διαφορά με τους Κωδωνά και Καστάμη ενώ στο 45′ δυνατό σουτ του Κωδωνά βρήκε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46′) οι Ελπίδες αιφνιδίασαν για δεύτερη φορά τους γηπεδούχους όταν μετά από μπαλιά του Τσολακίδη στον κενό χώρο ο Βασιλειάδης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και “τσίμπησε” τη μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα για το 0-2.

Στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, τα Κομνηνά αντέδρασαν, πίεσαν τις Ελπίδες και μείωσαν σε 1-2 στο 70′ με σουτ του Χάρη Σοϊλεμέ έξω από την περιοχή.

Στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα οι Ελπίδες έπαιξαν έξυπνα, και παρότι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του σκόρερ Βασιλειάδη με δεύτερη κίτρινη στο 73′, κράτησαν τους γηπεδούχους μακριά από την εστία τους.

Μάλιστα στο 90′ οι Ελπίδες θα μπορούσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ αλλά ο Κ. Μεχτερίδης δεν κατάφερε να σκοράρει μόνος σε τετ-α-τετ.

Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες σφράγισαν το καλό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα καθώς σε 6 παιχνίδια έχουν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ (Φώτης Θεοδωρίδης): Αρσενίδης, Βασιλειάδης (52΄ Βρυζίδης), Γεωργιάδης (78′ Δεληγιαννίδης), Ρισβάνης, Ποζίδης, Ψαρράς, Σοϊλεμές, Α. Ιτσκος, Σίσκος, Χατζηπαναγιωτίδης, Νεοφυτίδης.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Χλιαράς, Σιαμπανόπουλος (53′ Φωτούλας), Σταυριανουδάκης, Αλατζάς, Καράτζιας, Τσολακίδης, Καστάμης (89′ Τζομπανόπουλος), Κωδωνάς (86′ Λίτσιος), Βασιλειάδης, Γραμμένος (46′ Μπάδας), Κ. Μεχτερίδης.

Διαιτητής: Σωτηριάδης.

Βοηθοί: Μπέλτσου, Τέμης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *