ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 2-1

Την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας έκαναν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης που έχασαν με 2-1 στην Πτολεμαϊδα από τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Οι Ελπίδες έδειξαν δύο πρόσωπα, στο πρώτο ημίχρονο οι νεαροί παίκτες μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μισάωρο ήταν εκτός κλίματος και τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0.

Αντίθετα στο δεύτερο μέρος η είσοδος του έμπειρου Γιάννη Τσολακίδη στο κέντρο έδωσε άλλο αέρα στους κιτρινόμαυρους που παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι, πάλεψαν το παιχνίδι, μείωσαν σε 2-1 και στο 90′ θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό αλλά η κεφαλιά του Αλατζά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του ήταν καλός στο πρώτο μέρος, έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, αντίθετα στο δεύτερο οι παίκτες του ίσως να χαλάρωσαν πιστεύοντας ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει και παραλίγο να το πληρώσουν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε δύο καλές στιγμές που σταμάτησαν στον τερματοφύλακα Ρουσιάδη ενώ μοναδική ευκαιρία έχασε για τις Ελπίδες ο Μπάδας στο 30′ όταν σούταρε άστοχα μόνος απέναντι στην εστία.

Το 1-0 έγινε στο 28′ όταν μετά από κεφαλιά του Παπαδόπουλου ο Ρουσιάδης απέκρουσε ασθενώς κι ο επερχόμενος Αργυρόπουλος με νέα κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 45′ ο Ατρόμητος έκανε το 2-0 όταν μετά από κούρσα του έμπειρου Ιτσκου από δεξιά και σέντρα οι αμυντικοί των Ελπίδων δεν μπόρεσαν να αποκρούσουν, η μπάλα στρώθηκε στον Λιούρη που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τον Τσολακίδη να κατευθύνει τις Ελπίδες στο κέντρο και τους κιτρινόμαυρους να πιέζουν.

Στο 82′ η εμπειρία του Τσολακίδη έφερε το 2-1 καθώς ο μέσος των Ελπίδων είδε τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου εκτός εστίας και εκτέλεσε εύστοχα φάουλ από πολύ μακριά χωρίς να περιμένει να στηθούν οι αντίπαλοι.

Στο 90′ μεγάλη ευκαιρία για τις Ελπίδες να πάρουν τον βαθμό όταν μετά από σκαφτό φάουλ του Τσολακίδη ο Αλατζάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στις καθυστερήσεις νέο φάουλ-σέντρα του Τσολακίδη κι ο Σταυριανουδάκης έπιασε την κεφαλιά λίγο άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Ν. Γεωργιάδης): Καρακασίδης, Νικολαϊδης, Ιγνατιάδης (60′ Καραγιάννης), Ιτσκος, Καλαϊτζόπουλος, Χαριτίδης, Ιωά. Παπαδόπουλος, Τσιότσιος (77′ Αιχμαλωτίδης), Λιούρης (68′ Αβραμίδης), Αργυρόπουλος, Καριπίδης.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Β. Μαντζώλας): Ρουσιάδης, Σταυριανουδάκης, Βρέκας (46′ Τσολακίδης), Αλατζάς, Καράτζιας, Α. Μεχτερίδης, Καστάμης (87′ Φωτούλας), Μπάδας (46′ Κακούλης), Βασιλειάδης, Γραμμένος, Κ. Μεχτερίδης.

Διαιτητής: Σωτηριάδης.

Βοηθοί: Τέμης, Δημητριάδης.

2017-18 Β’ Κατηγορία 3η αγ., Ατρόμητος Πτολεμαϊδας – Ελπίδες ΑΕΚ 2-1
2017-18 Β’ Κατηγορία 3η αγ., Ατρόμητος Πτολεμαϊδας – Ελπίδες ΑΕΚ 2-1
2017-18 Β’ Κατηγορία 3η αγ., Ατρόμητος Πτολεμαϊδας – Ελπίδες ΑΕΚ 2-1
2017-18 Β’ Κατηγορία 3η αγ., Ατρόμητος Πτολεμαϊδας – Ελπίδες ΑΕΚ 2-1
2017-18 Β’ Κατηγορία 3η αγ., Ατρόμητος Πτολεμαϊδας – Ελπίδες ΑΕΚ 2-1

 

Κράτα το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *