ΑΡΔΑΣΣΑ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 1-0

Ενα πέναλτυ του Σιδηρόπουλου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκρινε το παιχνίδι Μέγα Αλέξανδρου Αρδασσας – Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης που έγινε στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής (τελευταίας πρώτου γύρου) της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι στο γήπεδο Αρδασσας ήταν σχετικά καλό παρά τον δυνατό αέρα που εμπόδιζε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από δύο ευκαιρίες, η Αρδασσα με τους Ζησιό στο 13′ και Ξανθόπουλο στο 35′ και οι Ελπίδες με τον Τσολακίδη στο 20′ και στο 33′.

Στο 45΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Γιώργος Σιδηρόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες πίεσαν για την ισοφάριση κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 55′ με τον Σταυριανουδάκη που από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ στο 79′ φάουλ του Τσολακίδη αποκρούστηκε πρώτα από τον τερματοφύλακα και μετά από το δοκάρι.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τον Μέγα Αλέξανδρο να παίρνει τους τρεις βαθμούς και τις Ελπίδες να αισθάνονται ότι άξιζαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με την λήξη του πρώτου γύρου οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς από 6 νίκες (2 άνευ αγώνος με Καρυοχώρι και Περδίκκα), 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, τέρματα 20-11.

Οι νεαροί κιτρινόμαυροι είχαν μία καλή παρουσία στον πρώτο γύρο παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά η συνεχής αποχή από την αγωνιστική δράση προς το τέλος (λόγω των δύο παιχνιδιών με Καρυοχώρι και Περδίκκα που δεν έγιναν λόγω τιμωρίας των αντιπάλων, σε συνδυασμό με το προγραμματισμένο ρεπό) τους έβγαλε εκτός ρυθμού.

Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα διακοπεί για περίπου ένα μήνα, έως το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου 2018, όταν αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ (Δημήτρης Μιχαηλίδης): Αν. Ντάβες Αν, Τσολακίδης, Χρ. Ντάβες, Μεντεσίδης, Μπακίδης (63΄ Εξακουστίδης), Ζησιός (80΄ Τσαβδαρίδης), Κακουλίδης (91΄ Δημητριάδης), Σιδηρόπουλος, Αν. Ξανθόπουλος,  Κούκας (85΄ Χότζα).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Χλιαράς, Σταυριανουδάκης, Καράτζιας, Μπάδας (65΄ Φωτούλας), Αλατζάς, Τσολακίδης, Βασιλειάδης, Αν. Μεχτερίδης, Κωδωνάς (46΄ Τσαλαπάτης), Καστάμης, Κ. Μεχτερίδης.

Διαιτητής: Δεληζήσης.

Βοηθοί: Φραντζοπούλου, Συμεωνίδης.

Βίντεο και φωτογραφίες Βασίλης Πουλασικίδης (Ματιές στα Σπορ).

2017-18 Β’ Κατηγορία, 9-12-2017, Μ. Αλέξανδρος Αρδασσας – Ελπίδες ΑΕΚ 1-0
2017-18 Β’ Κατηγορία, 9-12-2017, Μ. Αλέξανδρος Αρδασσας – Ελπίδες ΑΕΚ 1-0
2017-18 Β’ Κατηγορία, 9-12-2017, Μ. Αλέξανδρος Αρδασσας – Ελπίδες ΑΕΚ 1-0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *