ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με τρεις “δικούς της” παίκτες ξεκίνησε η χειμερινή ενίσχυση για την ανδρική ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης εν όψει του δευτέρου γύρου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2017-18.

Ο έμπειρος μέσος Γιάννης Τσολακίδης (37 ετών) κι ο τερματοφύλακας Γιώργος Χλιαράς (24 ετών) μεταγράφηκαν από τις θυγατρικές Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης για να ενισχύσουν την ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα κάνει να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο “Τσόλακ” δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους μέσους της ΕΠΣ Κοζάνης που τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε “δάσκαλο μέσα στο γήπεδο” για τους πιτσιρικάδες των Ελπίδων.

Ο Γιώργος Χλιαράς, γέννημα-θρέμμα της ομάδας, μετά το πέρας των σπουδών του στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι είχε επιστρέψει για να βοηθήσει προσωρινά τις Ελπίδες ΑΕΚ λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Ο αμυντικός Λευτέρης Χεριστανίδης (18 ετών) επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ Κοίλων. Ο Χεριστανίδης προέρχεται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης και τις Ελπίδες ΑΕΚ.

Γιάννης Τσολακίδης Ιανουάριος 2018
Γιώργος Χλιαράς Ιανουάριος 2018
Λευτέρης Χεριστανίδης Ιανουάριος 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *