ΚΟΖΑΝΗ 2004 – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 1-5

Με το ευρύ 1-5 επιβλήθηκαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης της ουραγού Κοζάνης 2004 στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Ν. Νικόπολης παρουσία λίγων φιλάθλων σ’ ένα Κυριακάτικο πρωϊνό χωρίς βροχή αλλά με αρκετή υγρασία.

Οι Ελπίδες ήταν καλύτερες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν δίκαια την νίκη.

Καλύτερος παίκτης ο 47χρονος Βασίλης Σταυριανουδάκης, που τιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ στον χορό του συλλόγου για την προσφορά του στις Ελπίδες, ένας παίκτης που διδάσκει μπάλα αλλά και ήθος στους πιτσιρικάδες.

Ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια των Ελπίδων έκανε ο 15χρονος Νίκος Πετρούλης που έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις σε καίρια σημεία του αγώνα.

Η Κοζάνη 2004 είχε ένα καλό διάστημα προς το τέλος του πρώτου μέρους και στις αρχές του δευτέρου αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τις Ελπίδες.

Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Κωνσταντίνος Μπάδας με βολέ από κοντά μετά από κόρνερ του Γραμμένου στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 39′ οι Ελπίδες έκαναν το 0-2 με κεφαλιά του Γιώργου Γραμμένου μετά από σέντρα του Σταυριανουδάκη.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 44′ με κεφαλιά του Βατζήκα μετά από κόρνερ του Σαμουκατσίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη 2004 πίεσε στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά οι Ελπίδες κατάφεραν να ανταπεξέρθουν στην πίεση χωρίς να δεχθούν την ισοφάριση.

Στην συνέχεια οι “μικροί” του Βασίλη Μαντζώλα επέβαλαν και πάλι το παιχνίδι τους, σημείωσαν άλλα τρία τέρματα ενώ έχασαν κι αρκετές ευκαιρίες.

Στο 54′ έγινε το 1-3 μ’ ένα γκολ πανομοιότυπο με το πρώτο, κόρνερ του Γραμμένου στο δεύτερο δοκάρι, εκεί πετάχτηκε αυτή τη φορά ο Φώτης Φωτούλας και με δυνατό βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 79′ το σκορ έγινε 1-4 μετά από σουτ του Κωνσταντίνου Μεχτερίδη που βρήκε και σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα.

Το σκορ έκλεισε στο 83′ μετά από ωραία πάσα του Γραμμένου στον κενό χώρο στον Χάρη Βρέκα που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 1-5.

ΚΟΖΑΝΗ 2004 (Β. Καραθανάσης): Μεντεσίδης, Χατζηζήσης, Σαμοϊλης, Τσικόπουλος, Ατματζίδης, Γκλιάνας (24′ Βατζήκας), Στεφανίδης, Σαμουκατσίδης (65′ Ζαχόπουλος), Σταθόπουλος, Ντόντα (70′ Παπαχαρισίου), Λιαμπότης (60′ Λιτσερίνος).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Β. Μαντζώλας):  Πετρούλης, Πόζογλου, Καράτζιας, Μπάδας, Σιαμπανόπουλος (46′ Φωτούλας), Λίτσιος (46′ Καπρινιώτης), Βασιλειάδης (65′ Τσαλαπάτης), Γραμμένος, Καστάμης, Σταυριανουδάκης, Κ. Μεχτερίδης (75′ Βρέκας).

Διαιτητής: Τσούλης.

Βοηθοί: Πραχάλης, Λάζαρης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *