ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΙΑΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 4-0

Την βαρύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα υπέστησαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης που έχασαν με 4-0 από την φιλόδοξη αλλά και δυνατή ΑΕΚ Καλαμιάς για την 18η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.

Οι νεαροί κιτρινόμαυροι, που αγωνίστηκαν και πάλι μόνο με έναν “μεγάλο” στη σύνθεση τους, πάλεψαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος δύο γκολ της έμπειρης Καλαμιάς σε διάστημα έξι  λεπτών ουσιαστικά έκριναν το παιχνίδι που από κει και πέρα πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ΑΕΚ Καλαμιάς παρουσίασε στοιχεία πολύ καλής ομάδας, με έμπειρους παίκτες που κάνουν την διαφορά στην Β’ Κατηγορία, κι έδειξε ότι θα κυνηγήσει την άνοδο.

Αντίθετα οι “μικροί” του Βασίλη Μαντζώλα, αν και προσπάθησαν στο πρώτο, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο και μοιραία δέχτηκαν μία βαριά ήττα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Τσαλίδη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Νεκτάριου Μπακαλίδη.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες είχαν από κάποιες καλές φάσεις χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος η Καλαμιά μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει τους πιτσιρικάδες των Ελπίδων να της κάνουν την “ζημιά” όπως έκαναν σε αρκετές άλλες ομάδες που στοχεύουν την άνοδο.

Στο 56′ ο Κούτζα με μακρινό δυνατό σουτ που έσκασε στο γλιστερό τεραίν και κατέληξε στα δίχτυα έκανε το 2-0.

Στο 62′ μπαλιά του Γιαμουρίδη στον Νίκο Αδαμίδη που προχώρησε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0.

Το σκορ έκλεισε στο 85′ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Τριανταφυλλίδη ο Γιώργος Ιτσκος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 4-0.

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΙΑΣ (Κ. Κασικτσόπουλος): Λαζαριώτης, Τριανταφύλλου (76′ Γεωργιάδης), Γιαμουρίδης, Κατίδης, Τριανταφυλλίδης, Πέπα, Μυροφορίδης, Κούτζα, Μπακαλίδης (67′ Ιτσκος), Αδαμίδης, Τσαλίδης.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Β. Μαντζώλας): Ρουσιάδης, Πόζογλου (46′ Καπρινιώτης), Καράτζιας, Μπάδας, Φωτούλας (46′ Σιαμπανόπουλος), Αν. Μεχτερίδης (78′ Βρέκας), Βασιλειάδης (80′ Βαχτσεβάνος), Γραμμένος, Καστάμης, Σταυριανουδάκης, Κ. Μεχτερίδης.

Διαιτητής: Κεχαγιάς.

Βοηθοί: Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *