ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 3-2

Η φωτογραφία είναι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. 

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους γνώρισαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης, αυτή την φορά με 3-2 στους Πύργους Εορδαίας από την τοπική Δόξα Βερμίου.

Ετσι οι Ελπίδες παρέμειναν στους 30 βαθμούς στην 6η θέση ενώ η Δόξα Βερμίου ανέβηκε στην 8η με 28.

Στο παιχνίδι αυτό οι Ελπίδες δεν είχαν στον πάγκο τους τον προπονητή Βασίλη Μαντζώλα κι έτσι χρέη προπονητή εκτέλεσε ο προπονητής του Παιδικού τμήματος της Ακαδημίας Α.Ε. Κοζάνης Νίκος Μακριανίδης.

Οι νεαροί παίκτες των Ελπίδων έκαναν καλή εμφάνιση, προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά δύο αμυντικά λάθη τους στοίχισαν το παιχνίδι απέναντι στην δυνατή ομάδα των Πύργων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ελπίδες προηγήθηκαν με 0-1 με φάουλ του Γιώργου Γραμμένου στο 30′.

Στο δεύτερο μέρος οι Πύργοι ισοφάρισαν νωρίς στο 49′ μετά από προσπάθεια και σέντρα του Αποστολίδη και εύστοχο τελείωμα του Τάσου Ανδρονικίδη.

Οι Ελπίδες ξαναπροηγήθηκαν στο σκορ στο 58′ μετά από ωραίο συνδυασμό και σουτ του Κώστα Βασιλειάδη.

Στο 65′ οι Πύργοι ισοφάρισαν με μακρινό απ΄ ευθείας φάουλ του Γιάννη Γρηγοριάδη και λάθος του νεαρού τερματοφύλακα των Ελπίδων Ρουσιάδη.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή χάρη σε αμυντική αδράνεια των Ελπίδων όταν μετά από ελεύθερο του τερματοφύλακα Τσιτλαχίδη που αναπήδησε δύο φορές στο έδαφος ο Χρήστος Ρίτσα μπήκε ανάμεσα στους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ (Βαγγέλης Καραγεωργίου): Τσιτλαχίδης, Ταγγίδης, Αγγελίδης (70′ Γεώ. Νίκου), Δημ. Πεσιρίδης, Τσαραμανίδης, Γρηγοριάδης, Αποστολίδης (90′ Ορφανίδης), Βαγκόπουλος, Ρίτσα (87′ Ιωά. Νίκου), Γκιούρος (51′ Πέτ. Πεσιρίδης), Ανδρονικίδης.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Μακριανίδης): Ρουσιάδης, Βρέκας (60′ Πόζογλου), Σιαμπανόπουλος (50′ Καπρινιώτης), Μπάδας (71′ Βαχτσεβάνος), Σταυριανουδάκης, Αν. Μεχτερίδης, Καστάμης, Καράτζιας (73′ Φωτούλας), Βασιλειάδης, Γραμμένος, Κ. Μεχτερίδης.

Διαιτητής: Ν. Τζουβάρας.

Βοηθοί: Τσιότσιας, Κάμπερ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *