ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙ ΟΦΕΙΛΩΝ

Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση ακούσαμε την τηλεφωνική παρέμβαση του προέδρου του Αλιάκμωνα Αιανής κ. Νέστορα Μητσιάκου στην τηλεοπτική εκπομπή “Ματιές στα Σπορ” του Flash TV την Δευτέρα 14-5-2018.

Ο κ. Μητσιάκος ανέφερε ότι κατήγγειλε την Α.Ε. Κοζάνης στην ΕΠΣ Κοζάνης για οφειλές προς αυτήν!

Η Α.Ε. Κοζάνης δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν οφείλει κάποιο χρηματικό ποσό στην ΕΠΣ Κοζάνης το οποίο επισύρει οποιοδήποτε είδος τιμωρίας σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ (Αρθρο 23), τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και την Προκύρηξη Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης.

Μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τα μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης στον αγώνα Αλιάκμων Αιανής – Α.Ε. Κοζάνης της 15-4-2018 ο κ. Μητσιάκος συνεχίζει την αντιπαράθεση με τον σύλλογο μας.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του κ. Μητσιάκου να δημιουργήσει αντιπερισπασμό από τον πρωτεύοντα ρόλο που έπαιξε στον υποβιβασμό του Αλιάκμωνα Αιανής ως κεφαλή του συλλόγου.

Αν ο κ. Μητσιάκος, καθώς και το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης που τον συμβουλεύει, πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν τους προτρέπουμε, αφού πληρώσουν το σχετικό παράβολο και τα δικηγορικά έξοδα τους, να προσφύγουν σε οποιοδήποτε αθλητικό φορέα ή άλλο δικαστήριο νομίζουν.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *