ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗ

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης ο αειθαλής Βασίλης Σταυριανουδάκης αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 48 ετών!

Το καλοκαίρι του 2008 ο τότε προπονητής των Ελπίδων ΑΕΚ Σωτήρης Σαμαράς έπεισε τον προσωπικό του φίλο Μπίλλυ να επανέλθει στην ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών καθώς η ομάδα χρειαζόταν επιθετικό.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ο Μπίλλυ, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον (πάλαι ποτέ) Ολυμπιακό Κοζάνης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κοζάνη, τον Εθνικό Βατερού κι άλλες ομάδες, είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο οκτώ χρόνια νωρίτερα, στα 30 του!

10 χρόνια και 67 γκολ αργότερα ο Βασίλης Σταυριανουδάκης, ακόμα με κορμί αλλά και καρδιά εφήβου, αποχαιρετά τους αγωνιστικούς χώρους έχοντας κοσμήσει με την παρουσία του τα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης κι έχοντας διδάξει ήθος και ποδόσφαιρο σε δεκάδες νεαρούς παίκτες των Ελπίδων.

Ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας 2017-18 Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης – Μ. Αλέξανδρος Αρδασσας στις 5-5-2018 ήταν ο αγώνας που ο Μπίλλυ φόρεσε για τελευταία φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ηταν ο αγώνας που σημείωσε και το τελευταίο του γκολ.

Το μόνο που έχει να πει η οικογένεια της Α.Ε. Κοζάνης είναι ένα τεράστιο “Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΠΙΛΛΥ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *