ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/8/18 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία της Α.Ε. Κοζάνης στο γήπεδο Λευκόβρυσης υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μάκη Μαλούτα και του γυμναστή Σάκη Τζηκαλιού.

Το Σάββατο 4/8/2018 στις 6.00μμ η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας στο Πρωτοχώρι απέναντι στον τοπικό Κένταυρο που είναι νεοφώτιστος στην Α’ Κατηγορία.

Μέχρι στιγμής εννέα καινούργιοι ποδοσφαιριστές έχουν  ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, πέντε 16χρονοι που “ανέβηκαν” από τις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης αφού πέρυσι έκαναν μία πολύ καλή χρονιά στην Β’ Κατηγορία καθώς και άλλοι τέσσερις παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή.

Από τις Ελπίδες ΑΕΚ “ανέβηκαν” οι Κώστας Βασιλειάδης (μεσοεπιθετικός), Γιώργος Γραμμένος (μέσος), Παναγιώτης Καράτζιας (αμυντικός), Πασχάλης Καστάμης (μέσος) και Κωνσταντίνος Μεχτερίδης (μεσοεπιθετικός), όλοι γεννημένοι το 2002.

Στην ΑΕΚ επέστρεψε ο έμπειρος 29χρονος μέσος Νίκος Αποστολίδης που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΕΠΣ Λακωνίας (Α’ Εξάμηνο) και στους Ακρίτες (Β’ Εξάμηνο).

Από το Φ.Σ. Κοζάνη ήρθαν τα αδέλφια Ηλίας και Πάρης Ποσινακίδης που κατάγονται από τον Αγιο Δημήτριο Κοζάνης. Ο Ηλίας (18 ετών) είναι μεσοαμυντικός ενώ ο Πάρης (16 ετών) είναι μέσος.

Τέλος στην ΑΕΚ ήρθε ο 21 χρονος σπουδαστής Ηλίας Κωτσόπουλος με καταγωγή από το Αμύνταιο, που έχει αγωνιστεί στην ΕΠΣ Φλώρινας στον Ερμή Αμυνταίου, τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και την Δάφνη Λεβαίας.

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση άλλων δύο έμπειρων παικτών σε καίριες θέσεις.

Στους αποχωρήσαντες μέχρι στιγμής συμπεριλαμβάνονται ο Παναγιώτης Μπαλίτσας και ο Θοδωρής Σαριαννίδης που μεταγράφηκαν στο Φ.Σ. Κοζάνη καθώς και ο τερματοφύλακας Γιώργος Παπαγερίδης στον Εθνικό Βατερού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *