Η ΚΟΖΑΝΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 22ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΛΗΣ ΔΑΪΡΟΥΣΗΣ 2018

Η Κοζάνη ήταν η νικήτρια του 22ου Τουρνουά “Τέλης Δαϊρούσης” που έγινε στην μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή και παράγοντα της Α.Ε. Κοζάνης για 22η συνεχόμενη χρονιά.

Το φετινό τουρνουά ήταν επίσης αφιερωμένο στην μνήμη του Θόδωρου Σεμερτζίδη, παλιού ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κοζάνης που έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία 52 ετών τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο τουρνουά των τριών 45λεπτων παιχνιδιών συμμετείχαν η Α.Ε. Κοζάνης, η Κοζάνη κι ο Εθνικός Βατερού.

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά ο Εθνικός Βατερού νίκησε την ΑΕΚ με 2-0.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Θύμιος Κίλης με ευθύβολο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 5′ ενώ το δεύτερο ο Παναγιώτης Ρέββας με σουτ στην κίνηση στο 30′.

Α.Ε. Κοζάνης (Μαλούτας): Ρουσιάδης, Χεριστανίδης, Καράτζιας, Μαντζώλας, Φωτούλας, Π. Ποσινακίδης, Πανταζίδης, Ψιάνος, Βαχτσεβάνος, Βογιατζής, Καραγεώργος.

Εθνικός Βατερού (Κωνσταντινίδης): Κουλτούκης, Δουγαλής, Καλτσούνης (32′ Σταυροθεόδωρος), Πολυχρονιάδης, Κίλης, Λαζαρίδης, Σακαλής, Κουρτίδης (32′ Δαβιδόπουλος), Ρέββας (32′ Χαραλαμπίδης), Βρόϊκος, Κουτέρης (25′ Παυλίδης).

Στο δεύτερο παιχνίδι η Κοζάνη νίκησε τον Εθνικό Βατερού με 1-0 χάρη σε γκολ του Ηλία Δούμα με κεφαλιά στο 37′.

Εθνικός Βατερού (Κωνσταντινίδης): Κεντεποζίδης (10′ λ.τ.  Κουλτούκης), Δουγαλής (42′ Δαβιδόπουλος), Καλτσούνης (36′ Σταυροθεόδωρος), Πολυχρονιάδης, Κίλης, Λαζαρίδης (15′ Παυλίδης), Σακαλής, Κουρτίδης, Ρέββας, Βρόϊκος, Κουτέρης (42′ Χαραλαμπίδης).

Κοζάνη (Σιαπανίδης): Χρυστοστομίδης, Τρομπούκης, Αροσβίλι (42′ Κοντός), Σαρηγιαννίδης, Μπαλίτσας, Ηλ. Τσικόπουλος, Πουτογλίδης, Χατζής, Ζηνόβιος, Τραυλός, Δούμας.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι η Κοζάνη νίκησε την Α.Ε. Κοζάνης με 2-0 κι έτσι κατέκτησε το τουρνουά με 6 βαθμούς και 3-0 τέρματα.

Το πρώτο γκολ της Κοζάνης σημείωσε στο 8′ ο Νίκος Ζηνόβιος μετά από αμυντικό λάθος της ΑΕΚ ενώ το δεύτερο στο 12′ ο Σόκος Αθανασιάδης μετά από νέο λάθος των αμυντικών.

Την δεύτερη θέση του τουρνουά πήρε ο Εθνικός Βατερού με 3 βαθμούς και 2-1 τέρματα ενώ τρίτη τερμάτισε η ΑΕΚ με 0 βαθμούς και 0-4 τέρματα.

Κοζάνη (Σιαπανίδης): Κοκκινίδης, Τρομπούκης (25′ Παλάσκας), Αροσβίλι, Κοντός, Ηλ. Τσικόπουλος, Μπαλίτσας, Τραυλός (22′ Τσιντζιλώνης), Χατζής (13′ Τακίδης), Αθανασιάδης, Ζηνόβιος (13′ Δ. Παπαδόπουλος), Δούμας (25′ Πουτογλίδης).

Α.Ε. Κοζάνης (Μαλούτας): Χλιαράς, Πανταζίδης (15′ Καραγεώργος), Ηλ. Ποσινακίδης, Μαντζώλας, Βογιατζής, Μεχτερίδης, Γραμμένος, Καστάμης, Βασιλειάδης, Σαλονικίδης, Τρούπκος.

Διαιτητές του τουρνουά ήταν οι Γεώ. Τσούλης, Βασ. Παπαγερίδης, Αθ. Σίας, Αθ. Κρικέλης.

Η Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί την Κοζάνη και τον Εθνικό Βατερού για την συμμετοχή τους, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης για την συνδιοργάνωση καθώς κι όλους τους φιλάθλους που τίμησαν την μνήμη του Τέλη Δαϊρούση για 22η συνεχόμενη χρονιά.

« of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *