ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ – ΑΕΚ 2-0

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έχασε η Α.Ε. Κοζάνης στην Νεάπολη καθώς μετά τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης όπου ηττήθηκαν με 3-2 αυτή τη φορά οι κιτρινόμαυροι υπέκυψαν και στο πρωτάθλημα με σκορ 2-0.

Ο αγώνας έγινε για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Γιά άλλη μία φορά η ΑΕΚ μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η Ακαδημία Βοϊου να κυριαρχήσει στο πρώτο εικοσάλεπτο και τελικά να προηγηθεί στο 23′ με κεφαλιά του Ντάνι Στεργιόπουλου ο οποίος είχε σημειώσει άλλα δύο γκολ στον αγώνα κυπέλλου.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η ΑΕΚ ισορρόπησε και προσπάθησε να απειλήσει χωρίς επιτυχία.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (55′) η Ακαδημία Βοϊου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με σουτ του Κώστα Ζαρκοδήμου.

Η είσοδος του Βογιατζή έδωσε επιθετική πνοή στην ΑΕΚ που πίεσε για να μειώσει χωρίς όμως να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 72′ φάουλ του Βογιατζή βρήκε το δοκάρι του Βοϊου.

Στο 89′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτυ μετά από χέρι αμυντικού σε σέντρα του Μαλούτα αλλά ο Καραγεώργος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ΑΕΚ που παρέμεινε στους 3 βαθμούς που πήρε στην πρεμιέρα.

Αντίθετα το Βόϊο έφτασε τους 4 βαθμούς ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 3-10-2018 υποδέχεται την Γαλατινή σε τοπικό ντέρμπυ κυπέλλου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ (Π. Δημητρίου): Γ. Ζαρκοδήμος, Ιττης, Αλεξίου, Μιχαηλίδης (52′ Γκέγκα), Δ. Στεργιόπουλος, Παττούρι, Καραγιάννης (86′ Παπουτσίδης), Ελευθεριάδης (70′ Τζημόπουλος), Αγκάστρα, Φασούλας, Κ. Ζαρκοδήμος (88′ Θεοδωρόπουλος).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Μαλούτας): Χλιαράς, Πανταζίδης, Π. Ποσινακίδης (56′ Βογιατζής), Μαντζώλας (12′ λ.τ. Δούμας), Παναγιωτίδης, Αποστολίδης, Μαλούτας, Τρούπκος (39′ Ψιάνος), Μεχτερίδης (70′ Γραμμένος), Καραγεώργος, Καστάμης.

Διαιτητής: Πανυτσίδης.

Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Βαρδιάμπαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *