ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ 0-3

Την ήττα με 0-3 γνώρισαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης από την δυνατή ομάδα του Βερμίου Καρυοχωρίου στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης το πρωϊ της Κυριακής 17-3-2019 κάτω από ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες.

Οι φιλοξενούμενοι, με 5-6 έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν μία δίκαιη νίκη.

Οι Ελπίδες ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, είχαν ένα καλό τέταρτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά γενικά δεν μπόρεσαν να μπουν στην περιοχή του Καρυοχωρίου με αξιώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, το Καρυοχώρι είχε την κατοχή και την κυκλοφορία στο μεγαλύτερο διάστημα, οι Ελπίδες φάνηκαν μόνο στο τελευταίο τέταρτο.

Στο 13′ ωραίο σουτ του Τσολακίδη από 30 μέτρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καρυοχωρίου, στην καλύτερη στιγμή των Ελπίδων στο παιχνίδι.

Στο 18′ μπαλιά του Χ. Χαραλαμπίδη στον Τσάκο κι αυτός πέρασε την μπάλα πάνω από τον Πετρούλη για το 0-1. Στην φάση αυτή ο παίκτης του Καρυοχωρίου τραυματίστηκε και αποχώρησε λίγο αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να “πατήσουν” τη μπάλα στον κακό αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο γκολ και να πάρουν μία σχετικά εύκολη νίκη.

Στο 47′ κόρνερ του Τσολακίδη, κεφαλιά του Μήττα μπλόκαρε ο Τασίου.

Στο 53′ προσπάθεια του Α. Χαραλαμπίδη από αριστερά, η μπάλα μετά από κόντρα στρώθηκε στον Βερύκοκο που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 60′ μακρινό ψηλοκρεμαστό φάουλ του Τσολακίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63′ επικίνδυνη σέντρα σουτ του Βερύκοκου πέρασε άουτ χωρίς κάποιος να εκμεταλλευτεί τη φάση.

Στο 66′ έγινε το 0-3 με δυνατό φάουλ έξω από την περιοχή του Μεντεσίδη καθώς ο Πετρούλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα.

Στο 73′ προσπάθεια και σέντρα του Βερύκοκου, ο Α. Ιωσηφίδης από κοντά πλάσαρε άουτ.

Στο 80′ πάσα του Μεχτερίδη στον Μαλιόγκα που καθυστέρησε να σουτάρει και κόπηκε σε κόρνερ από τον Μεντεσίδη.

Με την νίκη του αυτή το Βέρμιο Καρυοχωρίου πέρασε στην 2η θέση του 2ου Ομίλου που οδηγεί σε μπαράζ με τον 2ο του 1ου Ομίλου για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Αντίθετα οι Ελπίδες ΑΕΚ έπεσαν στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς, δύο βαθμούς πάνω από τον ουραγό Βυζαντινό Αετό τον οποίο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο 23-3-2019 σε αγώνα “ζωής και θανάτου”.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ: Πετρούλης, Στεφανόπουλος, Σιαμπανόπουλος (56′ Παπαθανασίου), Φωτούλας, Μήττας (70′ Κωδωνάς), Τσιφτσής, Πόζογλου, Κ. Μεχτερίδης, Πλιάκης (31′ Καραγιάννης), Τσολακίδης (70′ Τσολακίδης), Παλόγλου.

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ (Α. Κοτζαφίλιος): Τασίου, Λ. Ιωσηφίδης, Ιγνατίδης (71′ Χατζηπαναγιωτίδης), Χ. Χαραλαμπίδης, Μούκας, Μεντεσίδης, Α. Χαραλαμπίδης, Τσάκος (21′ λ.τ. Διαμαντόπουλος), Χάϊτας (67′ Α. Ιωσηφίδης), Βερύκοκος, Αντωνίου (46′ Γεωργιάδης).

Διαιτητής: Ζούγρας.

Βοηθοί: Σύκος, Μπακατάρη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *