ΑΕΚ – Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα τελείωσε η λασπομαχία ανάμεσα στην Α.Ε. Κοζάνης και τον Α.Ο. Κρόκου που έγινε στο γήπεδο Λευκόβρυσης για την 23η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2018-19.

Το παιχνίδι έγινε σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο όπου μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί.

0-0 ήταν το σκορ και του πρώτου αγώνα στον Κρόκο.

Το παιχνίδι είχε πολύ λίγες καλές στιγμές, η ΑΕΚ είχε κάποιες μικροευκαιρίες ενώ ο Κρόκος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία και προσπάθησε να απειλήσει, στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο ισορροπημένο χωρίς όμως να δημιουργούνται φάσεις.

Με το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα, κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές, η Α.Ε. Κοζάνης ξαναπέρασε στην 4η θέση με 33 βαθμούς ενώ ο Α.Ο. Κρόκου πήγε στους 27, έναν βαθμό πάνω από την 12η θέση που οδηγεί στην Β’ Κατηγορία.

Την ερχόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ θα επισκεφτεί την Χαραυγή που καίγεται για τους βαθμούς ενώ ο Κρόκος θα υποδεχτεί τον ισόβαθμο του ΠΑΟΚ Κοίλων σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά την παραμονή.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Ρουσιάδης, Δούμας (65′ Παναγιωτίδης), Καραγιάννης, Μαντζώλας, Σαλονικίδης (65′ Πανταζίδης), Πουλατσόγλου, Μαλούτας, Βασιλειάδης (89′ Π. Ποσινακίδης), Γραμμένος, Ψιάνος, Αποστολίδης (75′ Καράτζιας).

Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ (Γιάννης Τσιρέκας): Χ. Καρανάνος, Δ. Καπλάνογλου, Γιαπράκας (26′ λ.τ. Τουρτούρας), Μανώλας, Δουλδούρας, Γκουλιάφας (60′ Π. Καπλάνογλου), Ι. Καρανάνος (74′ Δαβζάκης), Τσιάρας, Σιδηρόπουλος, Καλογήρου, Ψαλλίδας (85′ Μ. Καρανάνος).

Διαιτητής: Κουτσώνας.

Βοηθοί: Πανυτσίδου, Μπακατάρη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *