ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 2-0

Με 2-0 επικράτησε ο Εθνικός Βατερού της Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο γήπεδο Βατερού.

Η Α.Ε. Κοζάνης ήταν άχρωμη, άγευστη και άοσμη, δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και προβλημάτισε με την εμφάνιση της.

Πέρα από μία κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου οι κιτρινόμαυροι δύσκολα “πατούσαν περιοχή” και δεν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Ο Εθνικός Βατερού έπαιξε το γνωστό του παιχνίδι, με σφιχτή άμυνα και αντεπιθέσεις, ήθελε περισσότερο τον αγώνα και κέρδισε δίκαια αφού ήταν περισσότερο ουσιαστικός.

Το σκορ άνοιξε στο 6′ όταν μετά από φάουλ-σέντρα του Μπούτου η μπάλα βρήκε στον Καραγιάννη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 25′ προσπάθεια από δεξιά και σουτ του Θεοδωρίδη στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Εθνικού.

Στο 30′ φάουλ-σέντρα του Βρόϊκου, κεφαλιά του Λαζαρίδη, ο Τοπαλίδης από κοντά με το γόνατο έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.

Στο 34′ σουτ του Λαζαρίδη μπλόκαρε ο Χλιαράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα, ενώ ο Εθνικός πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του.

Στο 48′ μπάσιμο και σουτ του Τρούπκου, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 53′ ακυρώθηκε γκολ του Καβαλάρη ως οφσάιντ.

Στο 60′ διαγώνιο σουτ του Σακαλή πέρασε λίγο άουτ.

Στο 65′ αντεπίθεση του Βατερού, επικίνδυνη σέντρα του Καβαλάρη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραγιάννης πριν η μπάλα φτάσει στον Σακαλή.

Στο 67′ σουτ του Καβαλάρη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της ΑΕΚ.

Στο 69′ νέα αντεπίθεση του Βατερού, ο Καβαλάρης έδωσε στον Μανώλη Καλημέρη που με ωραία ενέργεια απέφυγε έναν αμυντικό και με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 75′ μπαλιά του Παπαδόπουλου στον Θεοδωρίδη, αυτός μπήκε από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά ο Κοκκινίδης απέκρουσε σωτήρια.

Στο 80′ πάσα του Καβαλάρη στον Βρόϊκο που μπήκε κι έκανε το σουτ αλλά ο Χλιαράς απέκρουσε σε κόρνερ.

Με την νίκη του αυτή ο Εθνικός ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς ενώ η Α.Ε. Κοζάνης υποχώρησε στην 7η, παραμένοντας στους 24 βαθμούς που πήρε στον πρώτο γύρο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ (Πάρης Λεωνιδάκης): Κοκκινίδης, Γεωργιάδης (70′ Καραμάρκος), Πολυχρονιάδης, Σαββούδης, Τοπαλίδης, Μπέσας, Λαζαρίδης, Μπούτος (55′ Καλημέρης), Καβαλάρης (78′ Μπεθάνης), Βρόϊκος (86′ Κρικέλης), Σακαλής.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Χλιαράς, Μαρτιρόσοβ (83′ Φωτούλας), Καραγιάννης (83′ Παπαθανασίου), Πουλατσόγλου, Αποστολίδης, Μαλούτας (65′ Λαβαντσιώτης), Τρούπκος (83′ Μαντασάς), Δ. Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Νικολαϊδης, Θεοδωρίδης.

Διαιτητής: Κουτσώνας.

Βοηθοί: Βογδόπουλος, Λαμπριανίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *