ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ 0-0

Στο μηδέν έμειναν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και ο Κένταυρος Πρωτοχωρίου στο παιχνίδι της αυλαίας του 2ου Γύρου του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2019-20.

Οι Ελπίδες είχαν μία ανούσια κατοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα.

Το Πρωτοχώρι αγωνίστηκε με αμυντική τακτική και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ούτε μία φάση άξια σχολιασμού.

Στο δεύτερο μέρος οι Ελπίδες προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Πρωτοχωρίου.

Καλύτερες στιγμές ένα σουτ του Πλιάκη στο 53′ κι ένα του Αλεξανδρίδη στο 64΄ που απέκρουσε και τις δύο φορές με τα πόδια ο Παρχαρίδης.

Για τις Ελπίδες οι χαμένοι δύο αυτοί βαθμοί ίσως κοστίσουν στην συνέχεια, για τον Κένταυρο ο βαθμός της ισοπαλίας θεωρείται θετικός στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Λεβεντίδης, Κορκίδας (87′ Κικίδης), Κουντουράς, Κεντεποζίδης (46′ Αλεξανδρίδης), Παλόγλου, Τσιφτσής (60′ Γ. Παπαδόπουλος), Βοριαζίδης, Κασαπίδης, Καραγιάννης, Βασιλειάδης, Πλιάκης (68′ Στεφανόπουλος).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Μαγγιρίδης): Χρ. Παρχαρίδης, Πουαρίδης, Κακουλίδης, Κουρκούτας, Χρυστοστομίδης, Δ. Γεωργιάδης, Μαυρόπουλος, Αλ. Τσαμπερτίδης, Χρ. Τσαμπερτίδης, Αγραφιώτης (59′ Ιωαννίδης), Αθ. Τσαμπερτίδης.

Διαιτητής: Σωτηριάδης.

Βοηθοί: Σακελλαρίου, Τριανταφυλλίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *