ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 0-1

Σπουδαίο διπλό πήραν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης στο γήπεδο Αργίλου απέναντι στην Αστραπή Κλείτους στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα πιστοποίησε για άλλη μία φορά ότι είναι πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας καθώς μέχρι στιγμής σε 7 παιχνίδια μακριά από το Στρατιωτικό έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μία ήττα (στην Άνω Κώμη, την οποία θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή 2-2-2020).

Το παιχνίδι στο γήπεδο Αργίλου ήταν δυνατό αλλά καθαρό, με ένα ατυχές περιστατικό όταν μόλις στο 13′ τραυματίστηκε ο 16χρονος τερματοφύλακας των Ελπίδων Θοδωρής Λεβεντίδης που διεκομίσθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη κι ένα βαθύ σκίσιμο που χρειάστηκε ράμματα.

Όλοι εύχονται ταχεία ανάρρωση στον νεαρό πορτιέρο των Ελπίδων.

Λίγο αργότερα στο 28′ αποχώρησε κι ο Γιώργος Παπαδόπουλος με ενοχλήσεις στον ώμο λόγω του οποίου είχε παραμείνει πρόσφατα μακριά από τα γήπεδα για ένα μήνα.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 51′ ο Δημήτρης Κασαπίδης στην επαναφορά μετά από σουτ του Βοριαζίδη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Λαζαρίδης.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανοίχθηκαν με αποτέλεσμα οι Ελπίδες να χάσουν αρκετές καλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση, κυρίως δύο με τον Βασιλειάδη στο 65′ και 73′ και μία με τον Καράγιαννη που στο 78′ σούταρε στο δοκάρι.

Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες ανέβηκαν στην 7η θέση με 22 βαθμούς ενώ η Αστραπή Κλείτους παρέμεινε στην 4η με 24.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ (Κ. Σιδηρόπουλος): Παταρίδης, Μασγάνης, Χουϊλίδης (46′ Λαβαντσιώτης), Κεχαϊδης, Νεστόπουλος (55′ Χ. Παπαδόπουλος), Κουλουκίδης, Σαλλά, Γ. Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Τζάφα, Ζιάκας.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Β. Μαντζώλας): Λεβεντίδης (13′ λ.τ. Πετρούλης), Κικίδης, Βαξεβάνος, Κεντεποζίδης, Γ. Παπαδόπουλος (28′ λ.τ. Αλεξανδρίδης), Κουντουράς, Βοριαζίδης, Τσολακίδης, Καραγιάννης (89′ Παλόγλου), Κασαπίδης, Βασιλειάδης (92′ Λέντζης).

Διαιτητής: Βασιλειάδης.

Βοηθοί: Γάτσου, Μπακατάρη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *