ΚΥΠΕΛΛΟ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 0-3

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο από Ματιές στα Σπορ.

Την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης  για 5η συνεχόμενη φορά πήρε ο Φούφας κερδίζοντας στον ημιτελικό την ΑΕ Κοζάνης στη Λευκόβρυση με σκορ 0-3 (ημ. 0-1).

Ο Μακεδονικός Φούφα πολυνίκης του θεσμού, τις τέσσερις προηγούμενες συνεχόμενες  φορές  το έχει σηκώσει και κατέκτησε συνολικά   πέντε κύπελλα.

Η ΑΕ Κοζάνης πάλεψε το παιχνίδι ιδίως στο Α’ μέρος που το σκορ ήταν στο 0-1 ,  αλλά η  εμπειρία και η διαφορά  δυναμικότητας έπαιξαν το ρόλο τους  στο Β’ ημίχρονο και  η πλάστιγγα έγειρε στην μεριά του Φούφα ο οποίος  έφτασε δίκαια στη νίκη πρόκριση με 0-3.

Στον τελικό ο Μακεδονικός Φούφα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Εορδαϊκού – ΑΕ Ποντίων  που θα γίνει 4 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη στο γήπεδο του Εορδαϊκού – 2.45μ.μ.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 8′ γέμισμα Θεοδωρίδη , η μπάλα δεν απομακρύνεται , από την περιοχή του Φούφα , ο Λαβαντσιώτης μπαίνει στη φάση , δυνατό σουτ άουτ.
Στο 16′ ο Τοπάλης ωραία μπαλιά στον Μαυροματίδη , από καλό σημείο  σουτ  λίγο έξω  .
Στο 20′ Μπίντσης κάθετη στον Σπανδωνίδη, από πλάγια θέση  θα πιάσει δυνατό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 35′ φάουλ Νικολαΐδη  μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μπίντσης.
Στο 55′ φάουλ Νικολαΐδη κεφαλιά Πουλατσόγλου άουτ.
Στο 61′  . κόρνερ  του Τοπάλη , πρώτη κεφαλιά Φωτιάδη στον Μπίντση , δεύτερη κεφαλιά Μπίντση στο οριζόντιο δοκάρι και από κοντά ο Μαυροματίδης εντελώς μόνος με κεφαλιά θα τη στείλει στα δίχτυα για το 0-2
Στο 73′ Σιδηρόπουλος από δεξιά σέντρα ο Πολυχρονίδης από κοντά θα προσπαθήσει να πλασάρει,  κόντρα  και η μπάλα κόρνερ Το κόρνερ εκτελεί ο Σπανδωνίδης και με κεφαλιά ο Φωτιάδης θα γράψει το 0-3.
Στο 77′ σουτ Παπαδόπουλου Δ.,  άουτ
Στο 82′ Μαυροματίδης στο Σπανδωνίδη, σουτ λίγο έξω .
Στο 84′ Μπίντσης στον Πολυχρονίδη , μόνος πλασέ λίγο έξω
Στο 86′ ένα δύο Μαυροματίδη , Καλπακίδη τετ α τετ ο δεύτερος πλασέ λίγο έξω.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Χλιαράς, Μαρτιρόσοβ (75′ Τράικος), Λ. Ευθυμιάδης (75′ Παπαθανασίου), Πουλατσόγλου, Καραγιάννης, Μαλούτας, Αποστολίδης, Νικολαΐδης, Δ. Παπαδόπουλος, Λαβαντσιώτης (46′ Τρούπκος) , Θεοδωρίδης (65′ Χασιώτης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Τέλης Τούνας): I. Μπίντσης (46′ Δημητριάδης), Σιδηρόπουλος, Φ. Τουλουμενίδης (60′ Καλπακίδης), Σωτηριάδης, Φωτιάδης, Αιχμαλωτίδης (72′ Πολυχρονίδης), Ν. Μπίντσης, Σπανδωνίδης, Χαραλαμπίδης, Τοπάλης (68′ Γ. Τουλουμενίδης),  Μαυροματίδης.

Διαιτητής: Κεχαγιάς.

Βοηθοί: Μπαλιάκας, Πραχάλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *