Ο ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 2018-19

Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά (Μάκη) Μαλούτα που αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας για την ερχόμενη σαιζόν 2018-19.

Οι εισαγωγές είναι περιττές για τον Μάκη Μαλούτα, ένα γέννημα-θρέμμα της ΑΕΚ τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής.

Ο Μάκης Μαλούτας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ όπου εκτός από τίτλους στα ηλικιακά πρωταθλήματα ανέδειξε και αρκετούς νεαρούς παίκτες που πήραν μεταγραφή στα τμήματα υποδομών μεγάλων ΠΑΕ.

Στην συνέχεια ο Μάκης Μαλούτας πέρασε από τις Ελπίδες ΑΕΚ και  τέλος από την ανδρική ομάδα όπου ήταν προπονητής για 4 χρόνια.

Ο Μάκης Μαλούτας συνέδεσε το όνομα του με την τελευταία επιτυχία του συλλόγου σε επίπεδο ανδρών, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2010-11 αλλά και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα  2013-14.

Ο Μάκης Μαλούτας επίσης διετέλεσε προπονητής στην Γαλατινή, τον Εθνικό Βατερού ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη.

Η Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει ένα δικό της παιδί και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ

Η Α.Ε. Κοζάνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ταμία της ΕΠΣ Κοζάνης Γρηγόρη Τζουμερκιώτη για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Ευχόμαστε στην οικογένεια Τζουμερκιώτη δύναμη και υγεία, να είναι γεροί και να την θυμούνται.

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΧΑΡΗ ΒΟΡΙΑΖΙΔΗ

Η Α. Ε. Κοζάνης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Χάρη Βοριαζίδη.

Ευχαριστούμε τον κ. Βοριαζίδη για την προσφορά του στην ομάδα την περασμένη σαιζόν 2017-18 και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια.

Από το 1972