Γιώργος Μαλιόγκας

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΙΟΓΚΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Τρίτη 26-5-2015 συνήλθε το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης στα γραφεία του συλλόγου για την ανάδειξη των αρμοδιοτήτων των μελών του συμβουλίου.

Το νέο Δ.Σ. αναδείχθηκε στις εκλογές της 20-5-2015.

Πρόεδρος του συλλόγου εκλέχθηκε ο Γιώργος Μαλιόγκας ο οποίος κατείχε την θέση του ειδικού γραμματέα στο προηγούμενο Δ.Σ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Σιδηράς αναλαμβάνει την θέση του αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης για την διετία 1-6-2015 έως 31-5-2017 είναι ως εξής:

Πρόεδρος Γεώργιος Μαλιόγκας, Αντιπρόεδρος Νικόλαος Σιδηράς, Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Ζαχαρίας, Ταμίας Εμμανουήλ Μαθιουδάκης, Ειδικός Γραμματέας Εμμανουήλ Μπάτζιος, Εφορος Αθλοπαιδιών Χρήστος Μπακόλας, Γενικός Αρχηγός Σταμάτης Κορδώσης, Εφορος Ποδοσφαίρου Αθανάσιος Ζήκος, Μέλος Αθανάσιος Μανδαλάς.

Στην “θυγατρική” ομάδα Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης πρόεδρος συνεχίζει ο Κώστας Βεληντσιάης ενώ το πενταμελές συμβούλιο είναι ως εξής:

Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βεληντσιάης, Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τσιώρας, Γενικός Γραμματέας Λεωνίδας Βαχτσεβάνος, Ταμίας Αναστάσιος Χαραλαμπίδης, Μέλος Ανδρέας Τύπου.

Γιώργος Μαλιόγκας
Γιώργος Μαλιόγκας – πρόεδρος Α.Ε. Κοζάνης 2015-2017
Κώστας Βεληντσιάης
Κώστας Βεληντσιάης – πρόεδρος Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης 2015-2017
20-05-2015 Γενική Συνέλευση Α.Ε. Κοζάνης

Η Γ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Τετάρτη 20-5-2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Κοζάνης η Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης, μέσα σε καλό κλίμα, παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου.

Η συνέλευση ξεκίνησε με τον διοικητικό και αγωνιστικό απολογισμό της περασμένης διετίας από τον απερχόμενο πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Σιδηρά.

Στα θετικά της διετίας καταλογίστηκαν:

– H κατάκτηση της 2ης θέσης της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2013-14 από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου.

– H άνοδος των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης στην Β’ Κατηγορία την σαιζόν 2014-15.

– H άνοδος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Α’ Κατηγορία ΕΚΑΣΔΥΜ την σαιζόν 2013-14 και η είσοδος στο Final-4 της Α’ Κατηγορίας την αμέσως επόμενη σαιζόν 2014-15.

– Η δημιουργία του τμήματος σκάκι που πλέον είναι ο μοναδικός αναγνωρισμένος σύλλογος σκάκι στην Κοζάνη και οι επιτυχίες των σκακιστών της ομάδας σε διάφορα τουρνουά και πρωταθλήματα.

– Η εύρυθμη λειτουργία και αγωνιστική βελτίωση όλων των τμημάτων τόσο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου όσο και της Ακαδημίας Μπάσκετ.

– Η επιτυχής διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ, μεταξύ των οποίων το κλασσικό πασχαλινό τουρνουά στο ΤΕΙ Κοζάνης που έκλεισε 11 χρόνια ύπαρξης, αλλά και του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στη μνήμη του Χρήστου Μουλαδάκη.

Στα αρνητικά καταλογίστηκε η πορεία της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου την σαιζόν 2014-15 που κατάφερε να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, προερχόμενη μάλιστα από την κατάκτηση της 2ης θέσης την προηγούμενη σαιζόν.

Στη συνέχεια ο ειδικός γραμματέας Γιώργος Μαλιόγκας έκανε τον οικονομικό απολογισμό του συλλόγου την τελευταία διετία, παρουσιάζοντας ένα μικρό αρνητικό υπόλοιπο που αναμένεται να καλυφθεί.

Η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τους απολογισμούς ενώ ακολούθησε συζήτηση για διάφορα θέματα.

Στο τέλος της συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της επόμενης διετίας (1-6-2015 έως 31-5-2017).

Στις εκλογές εκλέχθηκαν οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Βεληντσιάης Κωνσταντίνος, Ζαχαρίας Γεώργιος, Ζήκος Αθανάσιος, Κορδώσης Σταμάτης, Μαθιουδάκης Εμμανουήλ, Μαλιόγκας Γεώργιος, Μανδαλάς Αθανάσιος, Μπακόλας Χρήστος, Μπάτζιος Εμμανουήλ, Σιδηράς Νικόλαος.

Το νέο Δ.Σ. αναμένεται να συναντηθεί σύντομα για να αναδείξει τον πρόεδρο και τις υπόλοιπες θέσεις των μελών του συμβουλίου.

20-05-2015 Γενική Συνέλευση Α.Ε. Κοζάνης
20-05-2015 Γενική Συνέλευση Α.Ε. Κοζάνης
2014-15 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή 1ου Ομίλου Γ' Κατηγορίας - Ελπίδες ΑΕΚ

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ

Την Κυριακή 10-5-2015 πραγματοποιήθηκε η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης από τις Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης.

Οι Ελπίδες ΑΕΚ προσκάλεσαν την πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας, ΑΕΚ Καλαμιάς, για ένα “φιλικό των πρωταθλητών” που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, παρουσία όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης, γονέων, μελών και φίλων του συλλόγου, οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Π. Κυρζόπουλος και κ. Σ. Μούσιος απένειμαν το κύπελλο του πρωταθλητή 1ου Ομίλου στις Ελπίδες ΑΕΚ.

Ακολούθησε γιορτή στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων με φαγητό, ποτό και πολύ κέφι απ’ όλους τους παραβρισκόμενους.

Για την ιστορία, στο φιλικό παιχνίδι που προηγήθηκε νικήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ Καλαμιάς με σκορ 3-2.

Η Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί την ομάδα της ΑΕΚ Καλαμιάς για την συμμετοχή της και της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας την ερχόμενη σαιζόν.

Η Α.Ε. Κοζάνης επίσης συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις Ελπίδες και εύχεται πάντα επιτυχίες και κυρίως υγεία σε όλους.

2014-15 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή 1ου Ομίλου Γ' Κατηγορίας - Ελπίδες ΑΕΚ
2014-15 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή 1ου Ομίλου Γ’ Κατηγορίας – Ελπίδες ΑΕΚ
2014-15 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή 1ου Ομίλου Γ' Κατηγορίας - Ελπίδες ΑΕΚ
2014-15 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή 1ου Ομίλου Γ’ Κατηγορίας – Ελπίδες ΑΕΚ
2014-15 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή 1ου Ομίλου Γ' Κατηγορίας - Ελπίδες ΑΕΚ
2014-15 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή 1ου Ομίλου Γ’ Κατηγορίας – Ελπίδες ΑΕΚ