ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με αισιοδοξία ξεκίνησε την νέα σαιζόν 2020-21 η ανδρική ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης που πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο γήπεδο Λευκόβρυσης.

Πριν την προπόνηση μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος Γιώργος Ζαχαρίας, ο νέος γενικός αρχηγός Γιάννης Λαμπρόπουλος κι ο προπονητής Μάκης Μαλούτας.

Μετά το καθιερωμένο τρέξιμο και τις απαραίτητες ασκήσεις ακολούθησε το πρώτο οικογενειακό διπλό της χρονιάς, με τους παίκτες να δείχνουν σε καλή κατάσταση παρά την πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω του κορωνοϊού.

Οι προπονήσεις πλέον θα γίνονται καθημερινά στο γήπεδο Λευκόβρυσης στις 8μμ.

Η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2020-21

Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει τις ημερομηνίες έναρξης προπονήσεων για την νέα σαιζόν 2020-21.

  • Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, 6.30, Λευκόβρυση – Εναρξη Προετοιμασίας ανδρικής ομάδας Α.Ε. Κοζάνης
  • Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, 5.00, Λευκόβρυση – Εναρξη Προετοιμασίας ανδρικής ομάδας Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης και Κ-16 Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης (ένα κοινό τμήμα)
  • Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, 6.30, Λευκόβρυση – Εναρξη προπονήσεων Ακαδημίας Ποδοσφαίρου (Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14) και Αγιασμός όλων των τμημάτων

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Αντωνόπουλο ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα Κ-16 (Παιδικό) / Ελπίδες (ανδρικό, Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης) καθώς και την ομάδα Κ-12 (Τζούνιορ) για την ερχόμενη σαιζόν 2020-21.

Ο Κώστας Αντωνόπουλος είναι 33 ετών και είναι πτυχιούχος γυμναστής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους Ακρίτες Κοζάνης (τμήματα υποδομών), στον Μακεδονικό Κοζάνης (τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα στην Α’ Κατηγορία), στον Αστέρα Αιγείρου (Δ’ Εθνική, κατά την διάρκεια των σπουδών στην Κομοτηνή), στην Α.Ε. Κοζάνης (Α’ Κατηγορία) και στον Ελατο Ελάτης (Β’ Κατηγορία).

Ως προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομών του Μακεδονικού Κοζάνης (αρχικά Κ10, αλλά κυρίως στις Κ-12 και Κ-14) και ως παίκτης-προπονητής στον Ελατο Ελάτης (Β’ Κατηγορία).

Η οικογένεια της Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Κώστα Αντωνόπουλο και πάλι στον σύλλογο, αυτή τη φορά ως προπονητή, και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Συμφωνία με τον Κώστα Αντωνόπουλο. Ο έφορος της Κ-12 Αντώνης Μουράτογλου, ο πρόεδρος της Α.Ε. Κοζάνης Γιώργος Ζαχαρίας, ο πρόεδρος των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης Κώστας Βεληντσιάης και ο νέος προπονητής Κώστας Αντωνόπουλος

Από το 1972