Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Αντωνόπουλο ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα Κ-16 (Παιδικό) / Ελπίδες (ανδρικό, Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης) καθώς και την ομάδα Κ-12 (Τζούνιορ) για την ερχόμενη σαιζόν 2020-21.

Ο Κώστας Αντωνόπουλος είναι 33 ετών και είναι πτυχιούχος γυμναστής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους Ακρίτες Κοζάνης (τμήματα υποδομών), στον Μακεδονικό Κοζάνης (τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα στην Α’ Κατηγορία), στον Αστέρα Αιγείρου (Δ’ Εθνική, κατά την διάρκεια των σπουδών στην Κομοτηνή), στην Α.Ε. Κοζάνης (Α’ Κατηγορία) και στον Ελατο Ελάτης (Β’ Κατηγορία).

Ως προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομών του Μακεδονικού Κοζάνης (αρχικά Κ10, αλλά κυρίως στις Κ-12 και Κ-14) και ως παίκτης-προπονητής στον Ελατο Ελάτης (Β’ Κατηγορία).

Η οικογένεια της Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Κώστα Αντωνόπουλο και πάλι στον σύλλογο, αυτή τη φορά ως προπονητή, και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Συμφωνία με τον Κώστα Αντωνόπουλο. Ο έφορος της Κ-12 Αντώνης Μουράτογλου, ο πρόεδρος της Α.Ε. Κοζάνης Γιώργος Ζαχαρίας, ο πρόεδρος των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης Κώστας Βεληντσιάης και ο νέος προπονητής Κώστας Αντωνόπουλος

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΤΖΩΛΑ

Οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Μαντζώλα που την τελευταία σαιζόν 2019-20 ήταν προπονητής της ανδρικής ομάδας των Ελπίδων, της Κ-16 και της Κ-12

Ευχαριστούμε θερμά τον Βασίλη Μαντζώλα για την πολύχρονη και απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του ως προπονητής στην ανδρική ομάδα των Ελπίδων αλλά και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΒΑΓΙΑ

Η Α.Ε. Κοζάνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές στον αρχηγό της ομάδας Χρήστο Καραγεώργο και στην σύζυγο του Βάγια για την γέννηση της πρωτότοκης κόρης τους την περασμένη Τρίτη 26-5-2020.

Εγκάρδια συγχαρητήρια! Νά’ναι γερή και τυχερή σε όλη της τη ζωή!

Από το 1972