ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΕΚ

Με μία όμορφη εκδήλωση στο Πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης έκλεισε η σαιζόν 2014-15 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης.

Παρουσία πολλών παιδιών, των γονέων τους, των προπονητών, της διοίκησης και αρκετών φίλων της Α.Ε. Κοζάνης οι κιτρινόμαυροι αποχαιρέτησαν την ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ Γιώργος Μαλιόγκας και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Σάκης Ζήκος εξήγησαν τους στόχους της ΑΕΚ για την ποιοτική αναβάθμιση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, παρουσίασαν το προπονητικό τιμ της νέας σαιζόν 2015-16, ενώ κάλεσαν τους γονείς να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του συλλόγου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιώργος Καρακάσης που εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί από δω και στο εξής η “πυραμίδα” της ΑΕΚ, από την ανδρική ομάδα έως και τα προμίνι.

Ενδιάμεσα τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης ο προπονητής Μάκης Μαλούτας που φέτος μετά από πολλά χρόνια δεν θα βρίσκεται στους κιτρινόμαυρους.

Ο Μάκης Μαλούτας “μεγάλωσε” πολλές “φουρνιές” νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, είχε αλλεπάλληλες επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ “έβγαλε” και κάποια παιδιά που πήραν μεταγραφή σε μεγάλες ομάδες.

Ιδιαίτερος ήταν ο “αποχαιρετισμός” εννέα ποδοσφαιριστών του Παιδικού Τμήματος, γεννημένων το 2000, από τον προπονητή τους Βασίλη Μαντζώλα. Τα παιδιά αυτά έχουν ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική τους πορεία στα τμήματα υποδομών και “ανεβαίνουν” στην ανδρική ομάδα των Ελπίδων ΑΕΚ που θα αγωνιστεί στο Β’ Τοπικό.

Η εκδήλωση έκλεισε με φαγητό και παιχνίδι για τους μικρούς αθλητές ενώ οι γονείς, οι προπονητές και η διοίκηση της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά διάφορα θέματα της Ακαδημίας.

Το ραντεβού για την έναρξη της νέας σαιζόν 2015-16 δόθηκε για τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ, προπονητές 2015-16
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ, προπονητές 2015-16
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ, Απονομή πλακέτας στον προπονητή Μάκη Μαλούτα
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ, Απονομή πλακέτας στον προπονητή Μάκη Μαλούτα
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ, ο Μάκης Μαλούτας τιμήθηκε για την προσφορά του.
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ, ο Μάκης Μαλούτας τιμήθηκε για την προσφορά του.
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ, Παιδικό γεν. 2000 με τον προπονητή τους Βασίλη Μαντζώλα
22-6-2015 Γιορτή Ακαδημίας ΑΕΚ, Παιδικό γεν. 2000 με τον προπονητή τους Βασίλη Μαντζώλα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 2015-16

Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει τους προπονητές όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου για την ερχόμενη σαιζόν 2015-16.

Τεχνικός διευθυντής της Α.Ε. Κοζάνης αναλαμβάνει ο 52χρονος Γιώργος Καρακάσης.

Ο Γιώργος Καρακάσης είναι γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό στο ποδόσφαιρο.

Στο παρελθόν εργάστηκε σαν προπονητής στην Α.Ε. Κοζάνης με την οποία πέτυχε την άνοδο στη Δ’ Εθνική (2001-02) ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2002-03) οδήγησε την ΑΕΚ στην υψηλότερη θέση στην ιστορία της στη Δ’ Εθνική. Αργότερα ο Καρακάσης εργάστηκε και στην Κοζάνη στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Καρακάσης θα είναι ο γενικός υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την λειτουργία όλων των τμημάτων της Α.Ε. Κοζάνης, από την ανδρική ομάδα έως τα Προμίνι και θα έχει τον ρόλο του “αρχιπροπονητή” όλης της πυραμίδας.

Γιώργος Καρακάσης, Τεχνικός Διευθυντής Α.Ε. Κοζάνης 2015-16
Γιώργος Καρακάσης, Τεχνικός Διευθυντής Α.Ε. Κοζάνης 2015-16

 

Προπονητής της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Κοζάνης αναλαμβάνει ο Πάρης Δουλγερίδης, 51 ετών, γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και μεταπτυχιακό στις ειδικές ανάγκες.

Ο Πάρης Δουλγερίδης έχει δουλέψει σαν προπονητής στην Α.Ε. Σιάτιστας (Δ’ Εθνική), στις Α.Ε. Ελλησπόντου, Προάστειο και Α.Ε.Π. Καραγιαννίων (Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης), σε αρκετές ομάδες Β’ Κατηγορίας, ενώ έχει δουλέψει σαν βοηθός προπονητή και γυμναστής στην Κοζάνη στην Γ’ και Δ’ Εθνική.

Πέρυσι ο Πάρης Δουλγερίδης ήταν βοηθός προπονητή και γυμναστής στον Αλιάκμωνα Αιανής στην Α’ Κατηγορία.

Πάρης Δουλγερίδης, Προπονητής Α.Ε. Κοζάνης 2015-16
Πάρης Δουλγερίδης, Προπονητής Α.Ε. Κοζάνης 2015-16

 

Προπονητής στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης συνεχίζει ο 52χρονος Σωτήρης Σαμαράς ο οποίος πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο Σωτήρης Σαμαράς είναι γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Σωτήρης Σαμαράς, Προπονητής Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης 2015-16
Σωτήρης Σαμαράς, Προπονητής Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης 2015-16

 

Προπονητής στο Παιδικό Τμήμα (14-15 ετών) συνεχίζει ο 31χρονος Βασίλης Μαντζώλας, γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ο οποίος θα αγωνίζεται και σαν παίκτης στην ανδρική ομάδα.

Ο Βασίλης Μαντζώλας αναλαμβάνει επίσης και την πρώτη ομάδα του τμήματος Τζούνιορ.

Βασίλης Μαντζώλας, Προπονητής Προπαιδικού και Τζούνιορ Α' Α.Ε. Κοζάνης 2015-16
Βασίλης Μαντζώλας, Προπονητής Παιδικού και Τζούνιορ Α’ Α.Ε. Κοζάνης 2015-16

 

Προπονητής στο Προπαιδικό Τμήμα (12-13 ετών) αναλαμβάνει ο 49χρονος Νίκος Μακριανίδης, γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και μεταπτυχιακό στο ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Μακριανίδης εργάστηκε στο παρελθόν στην Ακαδημία Σιάτιστας, στις Ελπίδες ΑΕΚ, ενώ πέρυσι ήταν προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Λευκοπηγής στην Β’ Κατηγορία.

Νίκος Μακριανίδης, προπονητής Παιδικού Α.Ε. Κοζάνης 2014-15
Νίκος Μακριανίδης, προπονητής Προπαιδικού Α.Ε. Κοζάνης 2015-16

 

Προπονητής στο Τμήμα Μίνι (8-9 ετών) αναλαμβάνει ο 29χρονος Βασίλης Καραθανάσης, γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό στο ποδόσφαιρο.

Πέρυσι ο Βασίλης Καραθανάσης ήταν προπονητής στον Α.Ο. Κρόκου στην Γ’ Κατηγορία καθώς και στα παιδικά τμήματα του Α.Ο. Κρόκου.

Ο Βασίλης Καραθανάσης επίσης αναλαμβάνει και την δεύτερη ομάδα του Τμήματος Τζούνιορ (10-11 ετών).

Βασίλης Καραθανάσης, Προπονητής Μίνι και Τζούνιορ Β' Α.Ε. Κοζάνης 2015-16
Βασίλης Καραθανάσης, Προπονητής Μίνι και Τζούνιορ Β’ Α.Ε. Κοζάνης 2015-16

 

Προπονητής στο Τμήμα Προμίνι (6-7 ετών) συνεχίζει ο 29χρονος Κυριάκος Σαριόγλου που ταυτόχρονα θα αγωνίζεται και σαν παίκτης στην ανδρική ομάδα.

Κυριάκος Σαριόγλου, Προπονητής Προμίνι Α.Ε. Κοζάνης 2015-16
Κυριάκος Σαριόγλου, Προπονητής Προμίνι Α.Ε. Κοζάνης 2015-16

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΙΟΓΚΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Τρίτη 26-5-2015 συνήλθε το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης στα γραφεία του συλλόγου για την ανάδειξη των αρμοδιοτήτων των μελών του συμβουλίου.

Το νέο Δ.Σ. αναδείχθηκε στις εκλογές της 20-5-2015.

Πρόεδρος του συλλόγου εκλέχθηκε ο Γιώργος Μαλιόγκας ο οποίος κατείχε την θέση του ειδικού γραμματέα στο προηγούμενο Δ.Σ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Σιδηράς αναλαμβάνει την θέση του αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης για την διετία 1-6-2015 έως 31-5-2017 είναι ως εξής:

Πρόεδρος Γεώργιος Μαλιόγκας, Αντιπρόεδρος Νικόλαος Σιδηράς, Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Ζαχαρίας, Ταμίας Εμμανουήλ Μαθιουδάκης, Ειδικός Γραμματέας Εμμανουήλ Μπάτζιος, Εφορος Αθλοπαιδιών Χρήστος Μπακόλας, Γενικός Αρχηγός Σταμάτης Κορδώσης, Εφορος Ποδοσφαίρου Αθανάσιος Ζήκος, Μέλος Αθανάσιος Μανδαλάς.

Στην “θυγατρική” ομάδα Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης πρόεδρος συνεχίζει ο Κώστας Βεληντσιάης ενώ το πενταμελές συμβούλιο είναι ως εξής:

Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βεληντσιάης, Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τσιώρας, Γενικός Γραμματέας Λεωνίδας Βαχτσεβάνος, Ταμίας Αναστάσιος Χαραλαμπίδης, Μέλος Ανδρέας Τύπου.

Γιώργος Μαλιόγκας
Γιώργος Μαλιόγκας – πρόεδρος Α.Ε. Κοζάνης 2015-2017
Κώστας Βεληντσιάης
Κώστας Βεληντσιάης – πρόεδρος Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης 2015-2017