2014-15 Εναρξη προετοιμασίας Α.Ε. Κοζάνης

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Τετάρτη 23-7-2014 ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Κοζάνης για την νέα σαιζόν 2014-15.

Στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Μάκης Μαλούτας που καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές.

Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με τη συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών (απουσίαζαν κάποιοι δικαιολογημένα) και τις ευχές όλων για μία καλή σαιζόν χωρίς τραυματισμούς.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ από τον Χρήστο Τσιαρτσιανίδη του top-sport.gr

14-15 Akritidis Pavlos

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Ακριτίδη για τη σαιζόν 2014-15.

Ο Παύλος Ακριτίδης είναι 22χρονών, δεξιός μπακ και πέρυσι αγωνίστηκε στον Εορδαϊκό 2007.

Κατάγεται από την Ποντοκώμη και επίσης έχει αγωνιστεί στην Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης ενώ στα παιδικά πρωταθλήματα αγωνιζόταν σε ακαδημίες της Πτολεμαΐδας.

 

2013-14 Γιάννης Τσολακίδης

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ

Στις Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης θα συνεχίσει την προσφορά του στον σύλλογο ο  Γιάννης Τσολακίδης την ερχόμενη σαιζόν 2014-15.

Ο 35χρονος μέσος της Α.Ε. Κοζάνης εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την προσπάθεια των “μικρών” καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν πλέον να παρακολουθεί το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδος όπως αυτός θα ήθελε.

Ο Γιάννης Τσολακίδης, πέρα από την τεράστια αγωνιστική προσφορά του τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι ένα κόσμημα ήθους και χαρακτήρα.

Η Α.Ε. Κοζάνης εκφράζει τις ευχαριστίες της στον “Τσόλακ” για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια σαν “δάσκαλος” των νεαρών παικτών των Ελπίδων.

Από το 1972