Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει την απόκτηση του 36χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Πασχαλίδη για την σαιζόν 2024-25.

Ο Δημήτρης Πασχαλίδης είναι από τα πιό γνωστά ονόματα στο τοπικό ποδόσφαιρο της Κοζάνης αλλά και με εμπειρία σε Γ’ Εθνική και Δ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Πασχαλίδης, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους Ακρίτες και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, πέρυσι αγωνίστηκε στο Βελβεντό ενώ νωρίτερα στον Αλιάκμωνα Αιανής, την Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων (5 χρόνια) και την Α.Ε. Ελίμειας.

Ως φοιτητής αγωνίστηκε στον Ορφέα Ξάνθης, την Ελπίδα Σαππών και τον Βύρωνα Καβάλας.

Ο Δημήτρης είναι γιός του Παύλου Πασχαλίδη που οι παλιότεροι θυμούνται σαν έναν από τους καλύτερους παίκτες της πάλαι ποτέ Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης την δεκαετία του ’70.

Η Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Δημήτρη Πασχαλίδη στην οικογένεια της και του εύχεται καλή σαιζόν, χωρίς τραυματισμούς.

Δημήτρης Πασχαλίδης 2024-25

Ο ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΑΛΗΣ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει την απόκτηση του 41χρονου αριστεροπόδαρου επιθετικού Χάρη Σακαλή που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Η δεδομένη ποδοσφαιρική ποιότητα, η εμπειρία και ο καλός χαρακτήρας του Χάρη ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες για την διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης ώστε να προτείνει την έναρξη της συνεργασίας σε έναν ποδοσφαιριστή που ποτέ δεν πανηγύρισε γκολ που πέτυχε κατά της ομάδας μας.

Τα τελευταία 4 χρόνια ο Χάρης Σακαλής αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Κοζάνης ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στον Εθνικό Βατερού, την Α.Ε. Κοζάνης, την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, τον Εορδαϊκό και άλλες ομάδες.

Η Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Χάρη Σακαλή  στην ομάδα και του εύχεται καλή σαιζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Χάρης Σακαλής 2024-25

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΟ

Η Αθλητική Ενωση Κοζάνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Βαγγέλη Μίχο για την ερχόμενη σαιζόν 2024-25.

Αυτήν θα είναι η τέταρτη σαιζόν του Βαγγέλη Μίχου στον σύλλογο, καθώς ξεκίνησε ως προπονητής των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης το 2021-22 ενώ τις επόμενες δύο σαιζόν 2022-23 και 2023-24 ήταν προπονητής της Α.Ε. Κοζάνης.

Athlitiki Enosi Kozanis / Elpides A.E. Kozanis