Η ΚΟΖΑΝΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 28ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΛΗΣ ΔΑΪΡΟΥΣΗΣ

Με νικητή το Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνη ολοκληρώθηκε το 28ο συνεχόμενο τουρνουά της Α.Ε. Κοζάνης και του Δήμου Κοζάνης στην μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα Τέλη Δαϊρούση.

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο παιχνίδι η Α.Ε. Κοζάνης και ο Μακεδονικός Κοζάνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0. Η ΑΕΚ έχασε πέναλτυ με τον Τσιόκανο (απέκρουσε ο Βαρυτιμίδης).

Στο δεύτερο παιχνίδι Μακεδονικός Κοζάνης και Κοζάνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Ο Μακεδονικός προηγήθηκε με τον Μέρο ενώ η Κοζάνη ισοφάρισε με τον Πάλλα.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι η Κοζάνη επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ και με την νίκη της αυτή κατέκτησε το τρόπαιο. Το γκολ σημείωσε ο Βοριαζίδης.

Τις απονομές έκαναν ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης, οι αδελφοί του Τέλη, Τάκης και Γιώργος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννης Αποστόλου.

Η Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί την Κοζάνη και τον Μακεδονικό Κοζάνης για την συμμετοχή τους καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ Κοζάνης για να τιμήσουν την μνήμη του Τέλη.

Και του χρόνου με υγεία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *