ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Με ένα γκολ τού αρχηγού Αντώνη Κουμπούρα στο 90′ η ΑΕΚ επιβλήθηκε της νεανικής ομάδας των Ακριτών και προκρίθηκε στον 3ο γύρο τού Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Ασβεστόπετρας την Κυριακή 6-9-09 στις 5 το απόγευμα στο Στρατιωτικό Γήπεδο.

Οι Ακρίτες αιφνιδίασαν την ΑΕΚ στο 4′ όταν από κάθετη πάσα τού Σαββίδη ο Γιώργος Αντωνιάδης πρόλαβε την έξοδο τού Λόγγου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία και στο 23′ ισοφάρισε όταν ο 16χρονος Βασίλης Βάλλας, αφού άλλαξε τη μπάλα με τον Καραγεώργο, έπιασε ωραίο διαγώνιο σούτ σημειώνοντας το 1-1.

Στο 26′ σούτ τού Βάλλα βρήκε το κάθετο δοκάρι των Ακριτών, ενώ στο 31′ κεφαλιά τού Γκιούρου από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ.

Στο 42′ από σέντρα τού Κουμπούρα από τα αριστερά ο Ιμέρ Χίντ με γυριστό σούτ σημείωσε το 1-2 απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε να υπερέχει αλλά χρειάστηκε να φτάσει το 75′ για να δημιουργηθεί ευκαιρία όταν φαλτσαριστό φάουλ τού Γιάννη Τσολακίδη απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του ο Πενογλίδης.

Κι ενώ όλοι περίμεναν την ΑΕΚ να σημειώσει το τρίτο γκολ για να “καθαρίσει” το παιχνίδι, οι Ακρίτες ισοφάρισαν στο 82′ όταν ο Γ. Αντωνιάδης μπήκε από τα δεξιά και σούταρε με δύναμη. Ο Λόγγου απέκρουσε δύσκολα και η μπάλα κατέληξε στον επερχόμενο Αντώνη Τσολακίδη πού την έστειλε στα δίχτυα.

Το παιχνίδι φάνηκε ότι θα οδηγηθεί στην παράταση (κάτι πού απεύχονταν όλοι λόγω της ζέστης και τού γηπέδου με τον συνθετικό χορτοτάπητα) αλλά στο 90′ από διαγώνια πάσα τού Καραγεώργου, ο Κουμπούρας βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με δυνατό σουτ έκανε το 2-3 στέλνοντας τούς κιτρινόμαυρους στην επόμενη φάση τού Κυπέλλου.

ΑΚΡΙΤΕΣ (Μαγκάκης)Πενογλίδης, Μελίδης, Α. Τσολακίδης, Γεωργίου, Ν. Μόσχος, Σαλακίδης (54′ Κεϊσογλου), Ντινελλάρι (67′ Τσυτυρίδης), Σαββίδης, Κακλίδης (62′ Μαγκάκης), Γ. Αντωνιάδης, Βουρνάζος.

ΑΕΚ (Φουρκιώτης)Λόγγου, Λιάμης, Παλάντζας, Μόσχος (73′ Ρηνιώτης), Ζιάγκας, Γκιούρος, Γ. Τσολακίδης, Βάλλας, Χιντ (70′ Φωλίνας), Καραγεώργος, Κουμπούρας.

Διαιτητές: Καραποναρλίδης, Τσιμεντερίδης, Παυλέρου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΗΜΕΡΟΜ. ΩΡΑ League ΣΑΙΖΟΝ
02/09/2009 17:00 Κύπελλο ΕΠΣΚ 2009-10

ΓΗΠΕΔΟ

Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ (ΠΛΑΣΤΙΚΟ)
Επαρ.Οδ. Κοζάνης, Κοζάνη 501 00, Ελλάδα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΜΑΔΑΠΡΩΤΟ ΗΜ.ΤΕΛΙΚΟ
ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ12
Α. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ23

ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΚΟΛ ΑΣΣΙΣΤ ΚΟΚΚ.
000

Α. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΚΟΛ ΑΣΣΙΣΤ ΚΟΚΚ.
000