ΑΕΚ-ΑΙΑΝΗ 0-3

Νέο “στραπάτσο” για την Α.Ε. Κοζάνης που ηττήθηκε στην έδρα της με 0-3 από τον Αλιάκμωνα Αιανής για την 8η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2014-15.

Η νίκη στον Κρόκο την περασμένη αγωνιστική δεν αποδείχθηκε αρκετή για να πάρει επιτέλους μπροστά η σαιζόν των κιτρινόμαυρων που για άλλη μία φορά ηττήθηκαν εύκολα από θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο.

Η ΑΕΚ δεν έδειξε το πάθος που είχε μία εβδομάδα νωρίτερα απέναντι στην Ελίμεια, χάρισε δύο γκολ στους αντιπάλους της και παρά την φλύαρη κατοχή της μπάλας για άλλη μία φορά δεν δημιούργησε ευκαιρίες.

Η Αιανή, χωρίς να είναι ιδιαίτερα ανώτερη, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν (τα δύο πρώτα γκολ ήταν “δώρα” της ΑΕΚ), πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων από το ημίχρονο και στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα ώστε να φύγει άνετα με τους τρεις βαθμούς.

Στο 27′ μακρινό σουτ του Κουτσογεωργόπουλου, λάθος εκτίμηση του Καρανάνου, με τη μπάλα να γλιστράει κάτω από το σώμα του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 37′ λάθος του Μαντζώλα, ο Ράπτης έκλεψε τη μπάλα αριστερά μέσα στην περιοχή, την έσπασε στον επερχόμενο Διαμαντή Κοκκώνα που από κοντά έκανε το 0-2.

Στο 40′ προσπάθεια και σέντρα από δεξιά του Κοκκώνα στον νεαρό Πάρη Ράπτη που από κοντά έκανε το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα, με την Αιανή να παίρνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και τους κιτρινόμαυρους να μπαίνουν σε βαθμολογικές περιπέτειες.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Καρανάνος, Ακριτίδης, Βογιατζής, Μαντζώλας, Παπαθεοδώρου, Πουλατσόγλου, Μαλούτας (70′ Καραγιαννάκης), Παπαϊωάννου, Σαμαράς, Ποζίδης (48′ Αντωνόπουλος), Αμπατζίδης (55′ Τσαμπούρης).

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ (Β. Παπαδόπουλος): Μωϋσίδης, Ράπτης (66′ Γαρσλιάν), Μαρούδης, Σταθόπουλος, Σ. Βαβλιάρας, Α. Μπούκος, Κουτσογεωργόπουλος, Κωστίκας, Μπούλης (86′ Τζέλλος), Γκουντούρας, Κοκκώνας (81′ Χ. Βαβλιάρας).

Διαιτητές: Πελετίδης, Τζαμπάζης, Λαμπριανίδης.

2014-15 8η αγ. ΑΕΚ - Αλιάκμων Αιανής 0-3
2014-15 8η αγ. ΑΕΚ – Αλιάκμων Αιανής 0-3
2014-15 8η αγ. ΑΕΚ - Αλιάκμων Αιανής 0-3
2014-15 8η αγ. ΑΕΚ – Αλιάκμων Αιανής 0-3
2014-15 8η αγ. ΑΕΚ - Αλιάκμων Αιανής 0-3
2014-15 8η αγ. ΑΕΚ – Αλιάκμων Αιανής 0-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *