ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗ 3-2

Με 3-2 επιβλήθηκαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης της δυνατής Δόξας Λευκόβρυσης στο Στρατιωτικό Γήπεδο στην τελευταία αγωνιστική (9η) του πρώτου γύρου της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2014-15.

Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα στον 1ο Όμιλο, τέσσερεις βαθμούς μπροστά από τους δεύτερους Δαναούς.

Το παιχνίδι στο Στρατιωτικό Γήπεδο ήταν καλό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη και τελικά τις Ελπίδες να παίρνουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αξιόμαχη Λευκόβρυση.

Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο έμπειρος Βασίλης Σταυριανουδάκης με γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσολακίδη.

Στο 24′ η Λευκόβρυση ισοφάρισε μ’ ένα πολύ ωραίο σουτ του Τζίμα έξω από την περιοχή που πήγε στο παραθυράκι του Γάτα.

Επτά λεπτά αργότερα (31′) οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι όταν ο Πασιάκος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά κι ο Αβραμίδης στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Ελπίδες ισοφάρισαν σε 2-2 στο 37′ όταν ο Μπακόλας εκτέλεσε φάουλ από μακριά, οι αμυντικοί της Λευκόβρυσης αδράνησαν κι ο Δημήτρης Κασαπίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 47′ έχασαν μία καλή ευκαιρία όταν γυριστή κεφαλιά του Ρηγάκη από φάουλ του Μπακόλα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς της Λευκόβρυσης.

Στο 50′ η Λευκόβρυση απάντησε όταν ο Πασιάκος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Γάτας άγγιξε τη μπάλα με την άκρη των δαχτύλων, αυτή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 62′ οι Ελπίδες πέτυχαν το γκολ που έκρινε τον αγώνα όταν ο Τσιούρας έκανε ατομική προσπάθεια από δεξιά, έστρωσε στον Γιάννη Τσολακίδη κι αυτός αφού κοντρόλαρε τη μπάλα έπιασε το αριστερό σουτ στη γωνία του Σαββίδη που δεν είχε ορατότητα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι Ελπίδες διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και κράτησαν την νίκη, έχοντας μάλιστα τις καλύτερες στιγμές πρώτα σε σουτ του Σγούρου από κοντά μόλις άουτ στο 78′ και μετά με ένα καλό φάουλ του Σταυριανουδάκη στο 85′ που απέκρουσε δύσκολα ο Σαββίδης.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Σαμαράς): Γάτας, Κουτσουσίμος, Δεληζήσης (46′ λ.τ. Ρηγάκης), Αβραμίδης, Μπακόλας, Κόρδας, Βλαχάβας (57′ Τσιούρας), Κωδωνάς (76′ Σγούρος), Σταυριανουδάκης, Τσολακίδης, Κασαπίδης.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ (Μυροφορίδης): Κ. Σαββίδης, Ντερίλας, Λαφαζανίδης, Ηλιάδης (46′ Τσαναξίδης), Μπουμπόναρης, Νιάφας, Τζίμας, Βακουφτσής (88′ Θεοφάνους), Χ. Παναγιωτίδης, Πασιάκος, Δ. Σαββίδης.

Διαιτητές: Πελετίδης, Σπέντζας, Σύκος.

2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ - Δόξα Λευκόβρυσης 3-2
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ – Δόξα Λευκόβρυσης 3-2
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ - Δόξα Λευκόβρυσης 3-2
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ – Δόξα Λευκόβρυσης 3-2
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ - Δόξα Λευκόβρυσης 3-2
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ – Δόξα Λευκόβρυσης 3-2
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ - Δόξα Λευκόβρυσης 3-2
2014-15 9η αγ. Ελπίδες ΑΕΚ – Δόξα Λευκόβρυσης 3-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *