ΑΕΚ-ΦΟΥΦΑΣ 0-2

Δεν κατάφερε η Α.Ε. Κοζάνης να πάρει κάποιο βαθμό από τον πρωτοπόρο της Α’ Κατηγορίας Μακεδονικό Φούφα στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο.

Ο λασπωμένος αγωνιστικός χώρος ήταν μεγάλο εμπόδιο για να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να καταφεύγουν στην δύναμη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ στάθηκε καλά στο γήπεδο κι έπαιξε στα ίσα τον Μακεδονικό, αν και οι κιτρινόμαυροι είχαν πολλές απουσίες.

Μάλιστα αν μόλις στο 1′ ο Σακαρίδης δεν σταματούσε σε τετ-α-τετ τον Αντωνόπουλο, το παιχνίδι μπορούσε να πάρει διαφορετική τροπή.

Στο δεύτερο μέρος η εμπειρία των φιλοξενουμένων έκανε τη διαφορά, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να απαντήσει στα γκολ του Φούφα που σημειώθηκαν στο επτάλεπτο 61′-68′.

Στο 61′ από κόρνερ του Τοπάλη ο Κοτζαφίλιος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 68′ νέο επικίνδυνο κόρνερ του Τοπάλη, προσωρινή απόκρουση του Καρανάνου, η μπάλα πήρε ύψος κι ο Χάϊτας με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Καρανάνος, Παναγιωτίδης (72′ Τσαμπούρης), Βογιατζής, Μαντζώλας, Παπαπθεοδώρου, Πουλατσόγλου, Μαλούτας, Σαμαράς (81′ Αναγνώστου), Μπαλίτσας, Καραγεώργος, Αντωνόπουλος (53′ Ακριτίδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Εμμανουηλίδης): Σακαρίδης, Περιχανά, Λ. Κεσκιλίδης, Κοτζαφίλιος, Ίτσκος, Φαχαντίδης (17′ λ.τ. Δούφας), Σιδηρόπουλος (87′ Πολυχρονίδης), Χάϊτας, Τοπάλης, Θ. Κεσκιλίδης (80′ Συμεωνάκος).

Διαιτητές: Πανυτσίδης, Παπαδόπουλος, Κουτζιακουτζίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *