ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 0-5

Εύκολα πέρασε ο Εθνικός Βατερού στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2015-16 απέναντι στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης, στο επίσημο ντεμπούτο του Μάκη Μαλούτα στον πάγκο των κυανόλευκων.

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, που τις χωρίζει βέβαια μία κατηγορία, αγωνίστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της ζέστης αλλά και με παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.

Η διαφορά δυναμικότητας καθώς και η διάθεση με την οποία ξεκίνησε το παιχνίδι το Βατερό συνετέλεσαν ώστε το παιχνίδι να κριθεί από νωρίς.

Μόλις στο 1′ σουτ του Τακίδη βρήκε και τα δύο κάθετα δοκάρια των Ελπίδων.

Στο 4′ μπάσιμο και σέντρα του Τακίδη, πλασέ του Χόρχε Τσίτσαρη, 0-1.

Στο 12′ ο Χόρχε Τσίτσαρης με ωραίο χτύπημα φάουλ έκανε το 0-2.

Στο 35′ σέντρα του Χατσίδη, πλασέ του Τακίδη και 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα καθώς η πρόκριση είχε κριθεί, με τον Εθνικό να σημειώνει άλλα δύο τέρματα.

Οι Ελπίδες, με περισσότερους νεαρούς παίκτες που φέτος “ανέβηκαν” από το Παιδικό Τμήμα στη σύνθεση τους έκαναν κάποιες καλές προσπάθειες προς στην αντίπαλη εστία.

Στο 60′ και στο 75′ ο Σάκης Τακίδης με σουτ ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, κλείνοντας το σκορ στο τελικό 0-5.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Σαμαράς): Τσέπουρας, Κουτσουσίμος, Μαλόκου, Θεοφανίδης, Μπακόλας (46′ Τσιφτσής), Γκουτζιομήτρος (46′ Μπουνόβας), Κυρζόπουλος (70′ Μαθιουδάκης), Καλαφατίδης, Σταυριανουδάκης, Τσολακίδης, Κικίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ (Μαλούτας): Ζηνόβιος, Δημητριάδης (51′ Κεμεντσετζίδης), Χατσίδης, Πολυχρονιάδης, Πουλατσόγλου, Πατούσης, Λεωνιδάκης (66′ Παυλίδης), Τσίτσαρης (46′ Ουρμπάνικ), Τακίδης, Τσακιλτζίδης.

Διαιτητές: Ε. Σουλίδης, Α. Κωνσταντινίδης, Κανδυλιώτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *