ΑΕΚ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ 1-2

Ενα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω για την Α.Ε. Κοζάνης που “πέταξε” τους βαθμούς που κέρδισε με τον Μακεδονικό Κοζάνης στο τοπικό ντέρμπυ την περασμένη Δευτέρα καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τον Αλιάκμωνα Αιανής στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η νεανική Αιανή είχε πάθος και ήταν αποτελεσματική, αξιοποιώντας στο έπακρο τις λίγες φάσεις που της παρουσιάστηκαν.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ ήταν καλύτερη κι έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Αρνίδη, Νάννο, Καραγεώργο και Σαμαρά.

Η Αιανή όμως ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 37′ όταν μετά από λάθος της ΑΕΚ στο κέντρο ο Κουτσογεωργόπουλος σούταρε, η μπάλα βρήκε το τακούνι του Μαντζώλα και πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά, η άμυνα της ΑΕΚ αδράνησε κι εκεί πετάχτηκε ο Ζήσης Νάνος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58′ όταν ο νεοεισελθών Χατζάκης έδωσε στον Κώστα Νάννο που από πλάγια απέφυγε έναν αμυντικό και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-1.

Η Αιανή σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 73′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή ο Τσίγγανας έκανε την συρτή σέντρα στην καρδιά της άμυνας, εκεί όπου ο Μανώλης Βογιατζής με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά την ήττα της αυτή η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στις “επικίνδυνες” θέσεις, η Αιανή πήρε βαθμολογική ανάσα με μιά τόσο σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Μακρής, Βογιατζής, Κουμπούρας, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Μπαλίτσας, Σακαλής (71′ Τσαρσιταλίδης), Αρνίδης (56′ Παναγιωτίδης), Νάννος, Καραγεώργος, Σαμαράς (56′ Χατζάκης).

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ (Μαυροδήμος): Λαζαρίδης, Γοδενόπουλος, Γκόντουρας, Μπούκος, Μαρούδης, Κωστίκας, Νάνος, Μαυροδήμος (87′ Τσιούρης), Βογιατζής, Λαγός (63′ Τσίγγανας), Κουτσογεωργόπουλος.

Διαιτητές: Σωτηριάδης, Β. Εμμανουήλ, Φραντζοπούλου.

2015-16 12η αγ. ΑΕΚ - Αλιάκμων Αιανής 1-2
2015-16 12η αγ. ΑΕΚ – Αλιάκμων Αιανής 1-2
2015-16 12η αγ. ΑΕΚ - Αλιάκμων Αιανής 1-2
2015-16 12η αγ. ΑΕΚ – Αλιάκμων Αιανής 1-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *