ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΙΔΩΝ 2017

Με μία βαλίτσα … εμπειρίες επέστρεψαν ο Γιώργος Παπαγιάννης κι ο Σάββας Πεχλιβανίδης της Α.Ε. Κοζάνης από την Τελική Φάση των Πανελληνίων Αγώνων Παίδων 2017 που έγιναν στους Μολαούς Λακωνίας από 19 έως 23 Ιουνίου 2017.

Οι δύο 15χρονοι (γεν. 2002) μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ βρέθηκαν ανάμεσα στους 48 καλύτερους παίκτες σε όλη την Ελλάδα γεννημένους το 2002 και 2003 που επιλέχθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές για να συμμετάσχουν στο ετήσιο camp που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μέσω του Αναπτυξιακού της προγράμματος.

Κάθε χρόνο οι 48 επιλεγμένοι νεαροί παίκτες χωρίζονται σε 4 ομάδες των 12 κι αγωνίζονται σ’ ένα μίνι-πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα κάνουν προπονήσεις υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών τεχνικών,

Την επιμέλεια του προγράμματος φέτος είχε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γιαννόπουλος ενώ παρών στους Μολαούς ήταν κι ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης αγοριών της Ε.Ο.Κ, ο Κώστας Πολίτης που οδήγησε την Εθνική Ελλάδος ανδρών στην κατάκτηση του Ευρομπάσκετ 1987.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης κι ο Σάββας Πεχλιβανίδης της Α.Ε. Κοζάνης άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους κι έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ενώ πλέον μπήκαν στο “ραντάρ” των μεγάλων συλλόγων πανελλαδικά.

Η Α.Ε. Κοζάνης συγχαίρει τους δύο νεαρούς καλαθοσφαιριστές που εκπροσώπησαν πανάξια την ομάδα και τον εαυτό τους στην σημαντική αυτή διοργάνωση και τους εύχεται καλή επιτυχία στο μέλλον.

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *