ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ – ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ 1-2

Με σκορ 1-2 ο Περδίκκας επιβλήθηκε των Ελπίδων της Α.Ε. Κοζάνης στο πρωϊνό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.

Η νίκη του Περδίκκα κρίνεται δίκαιη καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι ενώ αντίθετα οι Ελπίδες έκαναν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση.

Οι νεαροί παίκτες του Βασίλη Μαντζώλα φάνηκαν κουρασμένοι και ανόρεχτοι και δεν απείλησαν τον Περδίκκα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Ο Περδίκκας έδειξε στοιχεία καλής ομάδας, ιδιαίτερα από την μέση και πάνω και πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 2′ μετά από σέντρα του Λόφτσαλη και εναέριο βολέ του Γιάννη Στογιάννη.

Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 13′ όταν μετά από κόρνερ του Γραμμένου ο Ραμπέλης έδιωξε με κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Γιώργο Κουτσουσίμο (που επανεμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό) κι αυτός με βολέ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 25′ ο Περδίκκας ξαναπήρε το προβάδισμα μετά από σέντρα του Ραμπέλη και καρφωτή κεφαλιά του Γιώργου Λυπιρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Περδίκκας είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, αντίθετα οι Ελπίδες δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε μία επικίνδυνη επιθετική προσπάθεια.

Καλύτερη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου μία καρφωτή κεφαλιά του Μπαγτζή στο οριζόντιο δοκάρι των Ελπίδων στο 55′.

Στο 77′ ο Μπάδας ανέτρεψε τον Ραμπέλη οριακά πάνω στη γραμμή της περιοχής αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ θεωρώντας ότι το φάουλ έγινε έξω από την περιοχή.

Στο 85′ ήταν η σειρά των Ελπίδων να ζητήσουν πέναλτυ όταν μετά από συρτό φάουλ του Γραμμένου και “αναμπουμπούλα” μέσα στην περιοχή του Περδίκκα ο Βλάχος φάνηκε να ανατρέπει πρώτα τον Μπάδα και μετά τον Κουτσουσίμο αλλά ο διαιτητής έδειξε επιθετικό φάουλ στον Κουτσουσίμο.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Ρουσιάδης, Κουτσουσίμος, Καράτζιας, Μπάδας, Φωτούλας (54′ Βαχτσεβάνος), Αν. Μεχτερίδης, Καστάμης (68′ Τσαλαπάτης), Πόζογλου (46′ Βρέκας), Βασιλειάδης, Γραμμένος, Κ. Μεχτερίδης.

Α.Ε. ΠΕΡΔΙΚΚΑ (Γρηγόρης Μπαγτζής): Αρβανιτάκης, Αρσενίδης, Ιγνατιάδης, Καζαντζίδης (30′ Αργ. Λόφτσαλης), Βλάχος, Μπαγτζής (69′ Κωστάκογλου), Ευά. Λόφτσαλης, Στογιάννης, Λυπιρίδης, Λιάπτσης, Ραμπέλης.

Διαιτητής: Δεληζήσης.

Βοηθοί: Ελευθεριάδης, Κρικέλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *