ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ ΑΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Αλιάκμωνα Αιανής η οποία καταλήγει  “Η φιλοξενία μας ήταν είναι θα είναι σε όλες τις ομάδες άριστη” και αισθανόμαστε την ανάγκη να δημοσιεύσουμε το παρακάτω ευχαριστήριο.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Αλιάκμωνα Αιανής κ. Νέστορα Μητσιάκο για την υποδοχή στην αποστολή της ομάδας μας και την φιλοξενία.

Προφανώς είχε προσχεδιάσει η υποδοχή αυτή να γίνει λίγο μετά την άφιξη της ομάδας μας, πριν έρθει ο παρατηρητής αγώνα στο γήπεδο. Και φυσικά είχε απαγορεύσει και την λήψη βίντεο.

Ας τον απολαύσουμε λοιπόν να πιάνει εν ψυχρώ από τον λαιμό και να προπηλακίζει τον αντιπρόεδρο της Α.Ε. Κοζάνης Γεώργιο Ζαχαρία ενώ στη συνέχεια  να προπηλακίζει τον αναπληρωματικό παίκτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μήττα που έτυχε να βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια και πήγε να του ζητήσει τον λόγο μετά την επίθεση στον κ. Ζαχαρία.

Στην συνέχεια ας τον απολαύσουμε να βγάζει με σπρωξιές έξω από την περίφραξη του γηπέδου (στον δρόμο) τον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ ενώ στην συνέχεια το ίδιο έκανε και στον πρόεδρο της ΑΕΚ Γεώργιο Μαλιόγκα, επίσημους παράγοντες-συνοδούς της αποστολής φιλοξενούμενης ομάδας.

Η Α.Ε. Κοζάνης ΔΕΝ πήγε με την αστυνομία στο γήπεδο Αιανής αλλά αναγκάστηκε να την καλέσει ΜΕΤΑ την επίθεση σε μέλη της αποστολής έξω από τα αποδυτήρια. Το περιπολικό ήρθε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η Α.Ε. Κοζάνης δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Αλιάκμωνα Αιανής που ήταν όλοι άψογοι σε όλο το παιχνίδι και νίκησαν δίκαια.

Επίσης η διαιτησία του κ. Καρατέρπου και των βοηθών Φ. Εμμανουήλ και Μπέλτσου ήταν άριστη.

Όσο για τον πρόεδρο του Αλιάκμωνα Αιανής κ. Μητσιάκο να χαίρεται την νίκη και την σωτηρία της ομάδας του γνωρίζοντας πως αυτός έκανε το καθήκον του.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ χρειάζεται τέτοιους παράγοντες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τέτοιους ανθρώπους η κοινωνία της Αιανής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *