ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 3-0

Η μπάλα τιμώρησε τις Ελπίδες ΑΕΚ στο Μικροκάστρο καθώς αφού έχασαν πέντε κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν ηττημένοι με 3-0.

Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας έγινε στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μικροκάστρου.

Στο πρώτο μέρος οι κιτρινόμαυροι ήταν καλοί και βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ δύο φορές με τον Καραγιάννη, μία με τον Στεφανόπουλο, μία με τον Βαχτσεβάνο και μία με τον Μεχτερίδη, χωρίς όμως να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν μία δίκαιη νίκη με ένα γκολ του Κώστα Σελέτη στο 50′ και δύο γκολ του Γιάννη Τσιαούση στο 64′ και στο 70′.

Οι Ελπίδες είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 76′ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Τσιούκρας απέκρουσε πέναλτυ του Τσολακίδη.

Ετσι οι Ελπίδες παρέμειναν στην προτελευταία θέση μαζί με την Δόξα Βερμίου Πύργων στους 5 βαθμούς, αντίθετα το Μικρόκαστρο ανέβηκε στην μέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Κ. Χατζής): Ν. Τσιούκρας, Ντίνας (43′ Χρ. Παπαϊωάννου), Καλαμπούκας, Χατζής (71′ Καρανάσιος), Σελέτης, Μπζιώτης, Μούστα, Ζάχος, Τσίτσας (82′ Βαχτσιαβάνος), Μπούρτζος (46′ Τσίτσαρης), Τσιαούσης.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Β. Μαντζώλας): Πετρούλης, Σιαμπανόπουλος (16′ λ.τ. Μέμα), Πόζογλου (82′ Λεβεντίδης), Φωτούλας, Μήττας, Τσιφτσής, Καραγιάννης (82′ Κορκίδας), Βαχτσεβάνος (51′ Κωδωνάς), Στεφανόπουλος, Τσολακίδης, Κ. Μεχτερίδης.

Διαιτητής: Τσούλης.

Βοηθοί: Πανυτσίδου, Παλιανόπουλος.

Φωτογραφίες από Ματιές στα Σπορ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *