ΚΟΜΝΗΝΑ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ 3-1

Με χατ-τρικ του αρχηγού της Γιώργου Γεωργιάδη η Πρόοδος Κομνηνών επιβλήθηκε με 3-1 των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης στο κρίσιμο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Ετσι η βαθμολογία στην ουρά του Β’ Ομίλου έγινε ακόμα περισσότερο πολύπλοκη καθώς στην τελευταία θέση του υποβιβασμού βρίσκεται ο Βυζαντινός Αετός με 10 βαθμούς, στην προτελευταία οι Ακρίτες με 11, στην τρίτη από το τέλος οι Ελπίδες ΑΕΚ με 12, και μετά η Δόξα Βερμίου με 13.

Η Πρόοδος Κομνηνών πήρε βαθιά ανάσα καθώς έφτασε τους 15 βαθμούς.

Το παιχνίδι στο γήπεδο Κομνηνών φάνηκε να κρίνεται από νωρίς όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με δύο γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 14′ και στο 22′.

Οι Ελπίδες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το δεύτερο γκολ που φάνηκε να είναι από θέση οφσάϊντ με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής Βασίλης Μαντζώλας.

Στο 28′ οι Ελπίδες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με εύστοχο πέναλτυ που εκτέλεσε ο έμπειρος Βασίλης Παλόγλου, με το 2-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση αλλά ένα τρίτο προσωπικό γκολ του Γεωργιάδη στο 62′ ξαναέδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στους γηπεδούχους που τελικά κράτησαν την πολύτιμη νίκη.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ (Νίκος Ψωμιάδης): Τσιτλαχίδης, Πουλτίδης, Τσερμεκίδης, Κοτταρίδης, Βασιλειάδης, Κ. Γεωργιάδης, Αλεξιάδης (70′ Δανιηλίδης), Κοσαρλίδης (46′ Σονιάδης), Κατωτοικίδης, Γ. Γεωργιάδης. Κυριακίδης.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Πετρούλης, Στεφανόπουλος (78′ Μαλιόγκας), Πόζογλου (53′ Σιαμπανόπουλος), Φωτούλας, Μήττας, Τσιφτσής, Καραγιάννης (38′ Παπαθανασίου), Βαχτσεβάνος, Παλόγλου, Τσολακίδης, Κ. Μεχτερίδης.

Διαιτητής: Σωτηριάδης.

Βοηθοί: Αρσενίδου, Δημητριάδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *