Με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η Γ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Γενική Συνέλευση Α.Ε. Κοζάνης 21-6-2019

Με απόλυτη επιτυχία, μέσα σε άριστο κλίμα και με την παρουσία πολλών μελών και φίλων, διεξήχθη η τακτική εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης και του θυγατρικού σωματείου Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης την Παρασκευή 21-6-2019 στο Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την Α.Ε. Κοζάνης οι νεο-εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κυριακίδης και Γρηγόρης Τζουμερκιώτης.

Η Γ.Σ. ξεκίνησε με τον διοικητικό, αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης για την διετία Ιουνίου 2017-2019.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Μαλιόγκας έκανε τον διοικητικό και αγωνιστικό απολογισμό, δίνοντας έμφαση στην επιτυχία των ανδρικών ομάδων της Α.Ε. Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης να στηριχτούν σε νεαρούς παίκτες από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου.

Ο κ. Μαλιόγκας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχία της απερχόμενης διοίκησης στην στέγαση του συλλόγου στο γήπεδο Λευκόβρυσης και έδωσε ευχαριστίες στην πρόεδρο της Δόξας Λευκόβρυσης Μαρία Κουτσακά (που μας τίμησε με την παρουσία της) και στον πρόεδρο του ΟΑΠΝ Γιάννη Ιωαννίδη για την συνεργασία στην παραχώρηση του γηπέδου.

Ο κ. Μαλιόγκας έκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας ονομαστικά αρκετούς συνεργάτες του στην τετραετή θητεία του ως πρόεδρος.

Στην συνέχεια ο απερχόμενος ταμίας Μανώλης Μαθιουδάκης έκανε τον οικονομικό απολογισμό της διετίας ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γ.Σ.

Το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η συνένωση-απορρόφηση του τμήματος Μπάσκετ της Α.Ε. Κοζάνης από τον Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία που είχαν οι δύο σύλλογοι στο ανδρικό και εφηβικό τμήμα την περασμένη χρονιά.

Μετά τον απολογισμό του τμήματος Μπάσκετ από τον Δημήτρη Σιακαβάρα, διαβάστηκε έγγραφο των Διόσκουρων με τις δεσμεύσεις τους όσον αφορά την συνένωση-απορρόφηση (χρήση του ονόματος Α.Ε. Διόσκουροι Κοζάνης, εισαγωγή του κίτρινου χρώματος στις στολές, δύο θέσεις στο νέο Δ.Σ. των Διόσκουρων και ενσωμάτωση του προπονητή Δημήτρη Σιακαβάρα στους Διόσκουρους έως ότου αποφασίσει ο ίδιος να φύγει).

Η Γ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης ενέκρινε ομόφωνα την συνένωση-απορρόφηση του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε. Κοζάνης από τους Διόσκουρους.

Στην συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση του ιατρού-κυτταρολόγου κ. Στέλιου Μιχούλα ο οποίος ανέπτυξε το προοδευτικά φιλόδοξο πλάνο στο οποίο θα κινηθεί η νέα διοίκηση την οποία θα ηγηθεί.

Η φιλοσοφία της νέας διοίκησης θα έχει πέντε βασικούς πυλώνες: 1. Οραμα-Προοπτική 2. Οργάνωση 3. Φερεγγυότητα 4. Χρηστή Διαχείριση 5. Διασφάλιση Ηθους.

Ο κ. Μιχούλας τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου και εξέφρασε την ευχή η νέα προσπάθεια της Α.Ε. Κοζάνης να βρει ανταπόκριση από την κοινωνία της Κοζάνης και των γύρω περιοχών αλλά και την έμπρακτη βοήθεια από τα θεσμικά όργανα.

Αρχικά ο κ. Μιχούλας απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους των υποψηφίων βουλευτών Γιώργου Αμανατίδη, Γιάννη Θεοφύλακτου και Πάρη Κουκουλόπουλου προς την Γ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης.

Η Γ.Σ. συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης για την διετία από 1-6-2019 έως 31-5-2021.

Το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης θα αποτελείται από 13 μέλη ως εξής (όπως εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά): Αθανάσιος Γκανίδης, Γεώργιος Ζαρκαντζάς, Γεώργιος Ζαχαρίας, Γεώργιος Μαχτής, Στέλιος Μιχούλας, Χρήστος Μπακόλας, Αντώνης Σιαμπανόπουλος, Ιωάννης Σιαμπανόπουλος, Κωνσταντίνος Σιαμπανόπουλος, Νικόλαος Σιδηράς. Νικόλαος Στάμκος, Γεώργιος Τάρας, Δημήτριος Τριανταφυλλίδης.

Το νέο Δ.Σ. των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης θα αποτελείται από 7 μέλη ως εξής (όπως εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά): Κωνσταντίνος Βελιντσιάης, Στέλιος Γκάργκας, Κωνσταντίνος Κονδύλης, Μιχάλης Κουντουράς, Αντώνης Μουράτογλου, Αλέξανδρος Πλιάκης, Κωνσταντίνος Τσιώρας.

Ο δύο πλειοψηφίσαντες σύμβουλοι, ο Στέλιος Μιχούλας στην Α.Ε. Κοζάνης κι ο Κώστας Βελιντσιάης στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης, κάλεσαν την πρώτη κοινή συνεδρίαση των νέων Δ.Σ. για την ερχόμενη Δευτέρα 24-6-2019.

Στην πρώτη συνεδρίαση θα γίνει η κατανομή των αξιωμάτων στα δύο Δ.Σ. και θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την ερχόμενη σαιζόν 2019-20.

Η Αθλητική Ενωση Κοζάνης ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την παρουσία τους στην Γ.Σ. και καλεί όλη την κοινωνία της περιοχής μας να την στηρίξουν στο νέο της ξεκίνημα που έχει κύριο στόχο την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της περιοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *