ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. των Ελπίδων Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης, που προέκυψε από την εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση στις 21-6-2019.

Οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης είναι θυγατρικός σύλλογος της Α.Ε. Κοζάνης και λειτουργούν ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης (ως ομάδα-φυτώριο της Α.Ε. Κοζάνης) καθώς και τέσσερα τμήματα υποδομών, την Κ-16 (Παιδικό), Κ-14 (Προπαιδικό), Κ-12 (Τζούνιορ) και Κ-10 (Μίνι και Προμίνι).

Στην προεδρία των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης συνεχίζει ο Κώστας Βελιντσιάης ενώ το καινούργιο Δ.Σ. απαρτίζεται από 4 “παλιούς” (Βελιντσιάης, Γκάργκας, Πλιάκης, Τσιώρας) και 4 “νέους” (Κονδύλης, Κουντουράς, Μουράτογλου, Νίκος).

Αναλυτικά τα αξιώματα του νέου Δ.Σ. των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης για την διετία 1-6-2019 έως 31-5-2021 είναι ως εξής:

  • Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Βελιντσιάης
  • Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσιώρας
  • Γενικός Γραμματέας: Στέλιος Γκάργκας
  • Ταμίας: Αλέξανδρος Πλιάκης
  • Γενικός Αρχηγός: Ευάγγελος Νίκος
  • Μέλος: Κωνσταντίνος Κονδύλης
  • Μέλος: Μιχαήλ Κουντουράς
  • Μέλος: Αντώνιος Μουράτογλου

Το Δ.Σ. των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης είναι μέρος του νέου διευρυμένου Δ.Σ. του μητρικού συλλόγου Α.Ε. Κοζάνης (με νέο πρόεδρο τον ιατρό Στέλιο Μιχούλα), με αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο Δ.Σ.

Στόχος της ανδρικής ομάδας των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης το 2019-20 είναι η παραμονή στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης και η ανάδειξη νέων ταλέντων από την Κ-16 που επίσης αγωνίζονται ταυτόχρονα και στην ανδρική ομάδα των Ελπίδων.

Η ερχόμενη σαιζόν 2019-20 θα αποτελέσει ορόσημο για τα Τμήματα Υποδομών των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης καθώς θα επιχειρηθεί μία ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας τους.

Η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης καλούν τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών να εμπιστευθούν την νέα διοίκηση και να πλαισιώσουν τα Τμήματα Υποδομών που θα έχουν ως έδρα το γήπεδο Λευκόβρυσης.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι προπονητές των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης σε όλα τα τμήματα για την ερχόμενη σαιζόν 2019-20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *