Ξεκινησε η προετοιμασια τησ α.ε. κοζανησ

Την πρώτη προπόνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας για την νέα σαιζόν 2019-2020 πραγματοποίησε η Α.Ε. Κοζάνης στο Στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης την Δευτέρα 29/7/2019

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Μιχούλας μίλησε στους παίχτες για τους νέους στόχους του σωματείου της Α.Ε. Κοζάνης και τον νέο τρόπο λειτουργίας, δίνοντας την σκυτάλη στον προπονητή Μάκη Μαλούτα.

Ο έμπειρος προπονητής που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην Α.Ε. Κοζάνης,  σε συνεργασία με τον γυμναστή Σάκη Τζηκαλιό, θα προετοιμάσουν την ομάδα τον επόμενο ενάμιση μήνα ώστε να παρουσιάσει ένα νεανικό αλλά και αξιόμαχο σύνολο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το οποί θα αρχίσει 21/9/2019.

Η Α.Ε. Κοζάνης φέτος θα κάνει την προετοιμασία της στο γήπεδο του Μαυροδεντρίου  και θα δώσει τα επίσημα παιχνίδια της στο γήπεδο Λευκόβρυσης οπού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραχωρείται από τον ΟΑΠΝ με την σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων του χωριού που ουσιαστικά δημιούργησαν το γήπεδο από το μηδέν με προσωπικό κόπο και έξοδα.

Η Α.Ε. Κοζάνης και φέτος ανέλαβε την συντήρηση του γηπέδου Λευκόβρυσης το οποίο θα στεγάσει όχι μόνο την ανδρική ομάδα αλλά και όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

Παράλληλα με την προετοιμασία θα πραγματοποιηθούν και τα προγραμματισμένα φιλικά

Μέλη του Δ.Σ. δώσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση.
Το νέο σήμα της Α.Ε. Κοζάνης.
Το καθιερωμένο ζέσταμα υπό το βλέμα του προπονητή Μάκη Μαλούτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *