ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 0-5

Καταιγιστικές στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης πήραν ευρεία νίκη με 0-5 στο Πρωτοχώρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2019-20.

Οι Ελπίδες είχαν ολοκληρωτική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αν και το άγχος και η νευρικότητα της πρεμιέρας τις άφησε μακριά από το γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το πρώτο γκολ στο 52′ η ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα απελευθερώθηκε, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σημείωσε μία εμφατική νίκη.

Στο 9′ ακυρώθηκε γκολ του Τσολακίδη ως επιθετικό φάουλ του Τσιφτσή.

Στο 12′ μπαλιά του Τσολακίδη στον κενό χώρο στον Παπαθανασίου, αυτός από καλή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 28′ κεφαλιά του Σιαπανίδη από καλή θέση πέρασε κι αυτή πάνω από τα δοκάρια.

Στο 52′ ο Κουρκούτας ανέτρεψε τον Καραγιάννη μέσα στην περιοχή και η διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτυ. Ο Δημήτρης Κασαπίδης από τα έντεκα μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, σημειώνοντας το πρώτο γκολ των Ελπίδων στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 60′ μπαλιά του Τσολακίδη στο κατάλληλο σημείο, εκεί όπου πετάχτηκε ο Παύλος Αλεξανδρίδης κι από κοντά με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 73′ ωραία διαγώνια μπαλιά του Κασαπίδη στον νεαρό Γιώργο Παπαδόπουλο που πήρε σωστά τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα για το 0-3.

Στο 77′ μπαλιά του Γ. Παπαδόπουλου στον Χρήστο Μαλιόγκα που απέφυγε ωραία έναν αμυντικό και με δυνατό σουτ σημείωσε άλλο ένα όμορφο γκολ, το 0-4.

Στο 82′ φάουλ-σέντρα του Ιωαννίδη, κεφαλιά του Σιαπανίδη λίγο άουτ.

Στο 85′ πάσα του Ιωαννίδη στον Σιαπανίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή και από θέση τετ-α-τετ έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των Ελπίδων Δημητράκης με σωτήρια ενστικτώδη απόκρουση κράτησε το μηδέν.

Στο 89′ αντεπίθεση των Ελπίδων, πάσα του Βαξεβάνου στον Δημήτρη Κασαπίδη, αυτός έκανε μία κούρσα 30 μέτρων και  με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 0-5.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Μαγγιρίδης): Χ. Παρχαρίδης, Παν. Τσιολάκης, Κακουλίδης, Κουρκούτας, Χρυσοστομίδης (34′ λ.τ. Αθ. Τσαμπερτίδης), Γεωργιάδης, Αλ. Τσαμπερτίδης, Ρ. Παρχαρίδης, Κουρκουμάνος (69′ Ιωαννίδης), Σιαπανίδης, Μαυρόπουλος (58′ Πολ. Τσιολάκης).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Δημητράκης, Κορκίδας, Παπαθανασίου, Τσιφτσής, Παλόγλου, Κεντεποζίδης (73′ Μαλιόγκας), Βοριαζίδης, Καραγιάννης (66′ Βαξεβάνος), Κασαπίδης, Τσολακίδης (69′ Γ. Παπαδόπουλος), Πλιάκης (46′ λ.τ. Αλεξανδρίδης).

Διαιτητής: Γάτσου.

Βοηθοί: Παπαγερίδης, Βαρσαμόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *