ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 0-2

Με δύο γκολ του Γιάννη Ευθυμιάδη η Α.Ε. Κοζάνης πήρε την νίκη-πρόκριση από την θυγατρική της ομάδα Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2019-20.

Πριν τον αγώνα οι δύο ομάδες γνώριζαν μόνο την νίκη στα επίσημα παιχνίδια τους πρωταθλήματος και Κυπέλλου (4 νίκες για την Α.Ε. Κοζάνης και 3 για τις Ελπίδες).

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Λευκόβρυσης κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες παρουσία αρκετών φίλων των δύο ομάδων με τις Ελπίδες να είναι τυπικά γηπεδούχες.

Η Α.Ε. Κοζάνης είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, οι Ελπίδες δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα μπροστά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης έχασε τέσσερεις καλές ευκαιρίες, από δύο με τους Ευθυμιάδη και Μαλούτα.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 36′ μετά από ασσίστ του Αποστολίδη στον Γιάννη Ευθυμιάδη που με σουτ που πήγε δοκάρι και μέσα έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Α.Ε. Κοζάνης πίεσε για να τελειώσει το παιχνίδι κι έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Μαλούτα (55′), Θεοδωρίδη (65′), Τρούπκο (68΄) και Ψιάνο (72′).

Στο 75′ οι Ελπίδες έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Καραγιάννης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Γάτας σε ετοιμότητα απέκρουσε το σουτ του νεαρού επιθετικού.

Στο 83′ μετά από πάσα του Τρούπκου ο Γιάννης Ευθυμιάδης με πλασέ στην γωνία έγραψε το τελικό 0-2.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε γεύμα στο γήπεδο καθώς από νωρίς οι παράγοντες των ομάδων είχαν ξεκινήσει να ψήνουν τα απαραίτητα εδέσματα.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βασίλης Μαντζώλας): Δημητράκης, Σιαμπανόπουλος (50′ Βαξεβάνος), Παπαθανασίου, Κεντεποζίδης (54′ Βοριαζίδης), Κουντουράς, Τσιφτσής, Γ. Παπαδόπουλος, Μαλιόγκας (46′ Τσολακίδης), Καραγιάννης, Κασαπίδης, Αλεξανδρίδης (60′ Κορκίδας).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Γάτας, Ψιάνος, Καραγιάννης (50′ Σαλονικίδης), Παναγιωτίδης, Πανταζίδης (60′ Θεοδωρίδης), Αποστολίδης (46′ Μαρτιρόσοβ), Μαλούτας, Βασιλειάδης, Τρούπκος, Ευθυμιάδης, Λαβαντσιώτης (50′ Πουλατσόγλου).

Διαιτητής: Ελευθεριάδης.

Βοηθοί: Κουτούλας, Ζαφείρης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *