Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΚΟΖΑΝΗ 1-2

Δύσκολα πέρασε η Κοζάνη από την Λευκόβρυση όπου επιβλήθηκε με 1-2 της Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Με την νίκη της αυτή η Κοζάνη παρέμεινε στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς, τέσσερεις περισσότερους από τον Αλιάκμωνα Αιανής που βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Η Α.Ε. Κοζάνης, που δεν έχει κερδίσει ποτέ την Κοζάνη σε επίσημο αγώνα (παλιότερα στην Δ’ Εθνική και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Α’ Τοπικό), δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι αν και αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για 35 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Κοζάνη, όπως και στον παιχνίδι με τον Μακεδονικό Κοζάνης την περασμένη Τετάρτη, είχε μέτρια απόδοση αλλά πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση, είχε μία ελαφρά υπεροχή ενώ δημιούργησε και κάποιες ευκαιρίες.

Στο 10′ ψαλιδάκι του Σαλονικίδη πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Το σκορ άνοιξε στο 13΄ο Ηλίας Τσαγκαλίδης με ωραίο, δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 14′ τραυματίστηκε ο Σαββίδης και αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα από τον Ναθαναηλίδη.

Στο 15′ κόρνερ του Τρούπκου, η μπάλα βρήκε σ’ έναν αμυντικό και πέρασε δίπλα από το δοκάρι, σε νέο κόρνερ.

Στο 16′ το κόρνερ εκτέλεσε ο Τζέλος, ο Πουλατσόγλου έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 31′ ο Τζέλος άλλαξε τη μπάλα με τον Δ. Παπαδόπουλο, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Μαργαρίτης σε κόρνερ.

Στο 33′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτυ υπέρ της Α.Ε. Κοζάνης όταν σουτ του Θεοδωρίδη βρήκε το χέρι του Μπαλίτσα. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Θωμάς Τζέλος, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 38′ η Κοζάνη πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με μακρινό δυνατό φάουλ του Τσαγκαλίδη και λάθος του τερματοφύλακα Χλιαρά που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα.

Η Α.Ε. Κοζάνης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με διπλή αλλαγή καθώς οι Αποστολίδης και Βασιλειάδης πήραν τις θέσεις των Τρούπκου και Σαλονικίδη.

Στο 50′ η Κοζάνη έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο διαιτητής απέβαλε τον Σεκκουλίδη με δεύτερη κίτρινη για φράγμα που ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

Στο 62′ προσπάθεια και σουτ του Τρομπούκη πέρασε λίγο άουτ.

Στην συνέχεια η Α.Ε. Κοζάνης προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα και δημιούργησε μόνο δύο-τρεις μικροευκαιρίες.

Στο 84′ οι γηπεδούχοι έμειναν κι αυτοί με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο νεαρός Βασιλειάδης.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε μία ένταση έξω από τα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών, με λεκτικούς διαπληκτισμούς που σύντομα σταμάτησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Χλιαράς, Μαρτιρόσοβ (28’ Ψιάνος), Τρούπκος (46’ Αποστολίδης), Πουλατσόγλου, Λ. Ευθυμιάδης, Τζέλος, Δ. Παπαδόπουλος, Λαβαντσιώτης (51’ Μαλούτας), Σαλονικίδης (46’ Βασιλειάδης), Νικολαΐδης, Θεοδωρίδης.

ΚΟΖΑΝΗ: (Κώστας Καπετάνος): Μαργαρίτης, Κ. Τρομπούκης, Μωϋσιάδης, Σεκκουλίδης, Σαββίδης (16’ λ.τ. Ναθαναηλίδης), Μπαλίτσας, Τσαγκαλίδης (70’ Αποστολίδης), Τραυλός, Δούμας, Τζερεμές (55’ Χατζής), Αθανασιάδης (46’ Σέχι).

Διαιτητής: Ζούγρας.

Βοηθοί: Σάκκος, Κανδυλιώτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *